İnsanların haber kaynağı, alışverişe başlangıç noktası, arkadaşları buluşma yeri, bilgiye ulaşma kaynağı nedir diye sorulsa pek çok kişi bunun için internet yanıtını verecektir. İnternetin sağladığı avantajlar her geçen gün çeşitlenerek artıyor. Daha önceden var olan pek çok alışkanlığımız da internet ile değişim gösteriyor. Mobil cihazlardan dahi her an internette kalma isteği daha fazlalaşıyor. D-smart her ne kadar TV hizmetleri ile adını duyurduysa da artık getirdiği d-smart internet hizmetleri ile TV ve internet seçeneğini abonelerine birleştirme fırsatını veriyor. İster ADSL ister fiber alt yapısını seçip aynı ücretle farklı firmadan aldığınız hizmette D-smart size özel TV kanallarını da getiriyor.

D-smart seçiminde elbette TV hizmeti en önemli etken olacak. Ancak zaten verdiği kaliteli TV hizmeti ile adını sıkça duymuş olduğumuz D-smart, internette de kaliteli bir alt yapı ile abonelik veriyor. Kullanıcılar için en büyük avantaj da; aldıkları TV ve internet paketleri için ayrı faturalarla ödeme yapmak zorunda kalmayıp br miktar parayı cebinde tutarak bütçelerine katkı sağlamaları oluyor. Siz internet bağlantınız için seçiminizi yapıyorsunuz D-smart internet paketlerinde oldukça düşük ücretler ile TV paketlerini veriyor. TV paketlerinden izlediğiniz program türüne göre seçim yapmak size kalıyor.

Yalın internet seçeneği ile de telefon hattınız olmasa dahi 10 TL gibi ek bir ücret ile internet bağlantınızı gerçekleştirebiliyorsunuz. Cep telefonlarının hemen herkeste olduğu günümüzde ev telefonlarını sadece internet için tutanlara bu seçenek oldukça cazip gelecektir. Ama asıl incelenmesi gereken internet paketi ise D-smart’a farklı firmadan internete paketini taşıyanlar için sunulmuş gibi görünüyor. 2 yıl ücretsiz TV paketi sahibi olma ve farklı firmadan taahhüt bozma bedelinin D-smart tarafından ödenmesi bu seçenekte bulunuyor. Bütün internet paketi seçeneklerini, size getirdiği avantajları, fiyatlarını yeniabonelik.com sitesinde inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda site üzerinden iletişim bilgilerinizi bırakıp abonelik için de ilk adımı atabilirsiniz.
Bu kadar avantajlı seçenek ile internet hizmetini D-smart’a taşırsanız hem cebinizde bir miktar paranız kalacak, hem ayrı fatura ile uğraşmayacaksınız, hem zaten ödediğiniz ücret ile özel TV kanallarını da evinizin salonuna getirmiş olacaksınız.