Ünlü yayın platformu Twitch, hem yayıncıların hem de izleyicilerin kullanıcı deneyimlerini geliştirmeye devam ediyor. Bu süreçte hem arayüzde hem de eklentisel olarak birçok farklı özellik sunan şirket, bugün de Twitch Studio isimli yeni yayın destek platformunun açık beta duyurusunu yaptı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında kapalı beta programıyla test edilmeye başlanan Twitch Studio ’nun kısa süre içerisinde tüm kullanıcılar için sunulması bekleniyor. Hem arka planda çalışan sunucu desteği hem de yayın görselliğini geliştiren özellikleri ile de birçok yayıncının vazgeçilmezi olacak gibi duruyor.

Twitch Studio özellikleri

Donanım, yazılım ve bağlantısının yapılandırılması süreçlerinin kullanıcıya yansıtılmadan ve çok hızlı bir şekilde tamamlanmasını hedefleyen program ekstra bir program gerektirmeden tüm sistemi Twitch içerisinde kurgulamak istiyor.

Kullanıcıların mikrofonunu, web kamerasını, monitör çözünürlüğünü, bit hızını ve daha fazlasını algılayarak, sistemin en verimli şekilde çalışabilmesi için yayın altyapısı oluşturacak. Bununla birlikte kullanıcılar, flamalar ve akışlarının görünümlerini kişiselleştirmelerine yardımcı olacak çeşitli başlangıç düzenleri ve hazır tasarımlar arasından seçim yapabilecek.

Twitch Studio şu an sadece Windows PC ’ler için mevcut olsa da kısa süre içerisinde MacOS, iOS ve Android platformlar için de kullanıcılara sunulacak. Fakat tarihsel olarak diğer platformlar, programın beta testlerinin tamamlanmasını bekleyecek gibi duruyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur