Doğrudan tarayıcı üzerinden Twitter’dan video indirebilirsiniz. İlk olarak indirmek istediğiniz videonun ilgili tweet URL’ini kopyalamamız gerekiyor. Bunun için Twitter’da ilgili tweet’in sağ üst tarafında yer alan ok işaretine tıklayarak “Tweet’in bağlantı adresini kopyala” seçeneğine tıklıyoruz.

Daha sonra bu adrese giderek, karşımıza çıkan URL kutucuğuna linki yapıştırıyor ve Download’a tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra açılan sayfanın hemen altındaki Download butotuna tekrar basıyoruz ve videomuz indirilmeye başlanıyor.

Bu yöntemi kullanarak bilgisayar, telefon veya tablet ile Twitter videolarını indirebilirsiniz. Ancak iOS kullanıyorsanız, tweet bağlantı adresini kopyalamak için yine sağ taraftan yan menüyü açmanız ve paylaş seçeneğine gelerek aşağıda yer alan “Bağlantı adresini kopyala” seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Daha sonra yine yukarıda belirttiğimiz web sitesi üzerinden videoları indirebilirsiniz.

Facebook video indir – Facebook video indirme yolları!

YouTube kadar olmasa da yüzbinlerce videoya ev sahipliği yapıyor. Peki, Facebook video indirme işlemi nasıl yapılır? Facebook video indir özelliğini kullanmanın yolu nedir?

Twitter programsız video indirme

Twitter video indirme işlemini çok daha kolay hale getirebileceğiniz bir yöntem daha bulunuyor. Videonun yer aldığı tweet’in URL yani internet adresini kopyalayarak twitter.com ile başlayan bu adresin başına iki tane x eklemek.

Normal hali: https://twitter.com/shiftdeletenet/status/1212388805124251650

İndirmek için: xxtwitter.com/shiftdeletenet/status/1212388805124251650

Açılan sayfada tek yapmanız gereken videoyu indirmek istediğiniz kaliteyi seçmek;

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur