Vodafone Yanımda isimli mobil uygulamanın içinde faaliyete başlayan Fırsatlar Dünyası içinde seyahatten beyaz eşyaya, oyundan eğitime kadar toplamda 8 farklı kategoride 69 marka yer alıyor. Bu markalar Vodafone ile yaptıkları dönemsel ya da uzun vadeli iş birlikleri kapsamında, kullanıcılara avantajlı teklifler sunmaya başladı bile.

Platformun içinde yer alan firma sayısının yıl sonuna kadar 100 adede ulaşması bekleniyor. Platform, 5 yılda yaklaşık olarak 500 milyon TL ’lik ekonomik değer yaratacak.

Vodafone Yanımda Fırsatlar Dünyası platformunu tanıtmak için sahneye çıkan ilk isim Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy oldu. Aksoy, Vodafone müşterilerinin dijital yol arkadaşı olmayı hedeflediklerini söyledi. Aynı zamanda yeni platformda Startup ’lara da ürünleri pazarlayabilmeleri için erişimi yüksek ve etkili bir kanal sunduklarının da altını çizdi.

Platformun içinde startup ’lar da bulunuyor. Vodafone, startup ’lara ürünlerini pazarlayabilmeleri için alternatif bir kanal sağlarken, kendi de müşterilerine en güncel ürünleri sunma imkânı buluyor.

Potansiyel vaat eden startup ’lara yatırım da yapan Vodafone, bu kapsamda kendi mobil oyun markasını yaratma yolunda ilk adımları atarak Tavla Stars markasıyla işbirliği yapmaya başladı. Vodafone, dijitalleşen sektörlerde yeni yatırımlar yapmaya ve ekosisteminde yer alan startup ’ların satışlarını artırmak için müşterilerine GB promosyonu vererek desteklemeye hazırlanıyor.

Fırsatlar Dünyası ile aslında bir kazan-kazan modeli oluşturulmuş durumda. Hem müşteriler bu platform sayesinde sevdikleri markaların ürünlerini indirimli fiyatlarla satın alabiliyor, hem de markalar ekstra satış yaparak ekstra müşteri kazandıkları bir kanala sahip oluyor. Ayrıca, markalar bu platform sayesinde ekstra bir trafik de elde ediyor.

Düzenlenen toplantıda Yemeksepeti CMO ’su Barış Sönmez, Trendyol CMO ’su Erdem İnan, Atlasglobal Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Arşan ve Colin ’s Genel Müdür Yardımcısı Hülya Eroğlu da sahneye çıkan isimler arasında yer aldı.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur