A serisi model ailesinin girişinde yer alacak modelin bataryası FCC onayı aldı. İlk söylentileri yaklaşık iki ay önce çıkan telefonun şimdi de bataryası onaylandı.

İki ay önce Geekbench testinde ortaya çıkan ve isminin Galaxy A5 olacağı söylenen telefon için şimdi de Galaxy A01 ihtimali doğdu.

Galaxy A01, Samsung markasını kullanacak ancak farklı bir şirket tarafından üretilecek bir model olacak. Bunun bir örneğini de Galaxy A10s ’te görmüştük. Çin ’de Jiaxing Yongrui Electron Technology isimli üretici tarafından üretilen model, Samsung markası altında satılmaya devam ediliyor. A01 modelinin de Şangay ’da, Huawei için de üretim yapan Huaqin Telecom tarafından üretileceği söyleniyor.

Samsung bu cihazları başka şirketlere ürettirerek maliyetleri düşürüyor, böylece modeller pazarlara daha uygun fiyatlarla çıkıyor.

Şimdilik ne zaman satışa çıkacağı belli olmayan modelde çift arka kamera kullanılıyor. 2 GB RAM ile gelmesi beklenen telefonda 16 GB dahili depolama alanı kullanılıyor. Daha önce ortaya çıkan raporlar telefonun 5.7 inçlik ekran büyüklüğüne sahip olacağını işaret ediyor. Geekbench testinde ortaya çıkan model Galaxy A01 olduğunu düşünürsek, telefonun Android 10 ile birlikte geleceğin ide söyleyebiliriz.

Bazı kaynaklar telefonun mavi, siyah ve kırmızı renk seçeneğinin bulunacağını söyledi.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur