OnePlus 7 ve OnePlus 7T serileriyle adından sıkça bahsettiren marka, şimdilerde ise OnePlus 8 serisi üzerinde çalışıyor. Son yıllarda iki modelden oluşan OnePlus serileri, görünen o ki OnePlus 8 ile birlikte değişecek.

Güvenilir sızıntı kaynağı OnLeaks tarafından ortaya çıkartılan OnePlus 8 Lite, OnePlus X ’ten bu yana markanın çıkartacağı ikinci orta seviye model olacak.

Samsung ’un Galaxy A91 ve Galaxy S11 modellerini akıllara getiren bir tasarıma sahip olan OnePlus 8 Lite, ön yüzde düz bir ekrana ve ortaya konumlandırılmış delikli kameraya sahipken arka yüzde ise sol üst köşeye konumlandırılmış dikdörtgen kamera modülünü bünyesinde barındırıyor.

Samsung Galaxy A91 tasarımı sızdırıldı!

Galaxy A51 tasarım sızıntısının ardından, Galaxy A91 sızıntısı da geldi. Yine Galaxy Note 10 benzeri bir ön ekranla gelecek Samsung Galaxy A91 tasarımı sızdırılan render görüntüleri ile belli oldu.

İddia edilenlere göre 6.4 veya 6.5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak olan modelde fiziksel bir parmak izi tarayıcısı da gözükmüyor. Bu durumda ekrandan parmak izi okuyucuya sahip olması beklenen modelde dolayısıyla OLED panel kullanılması muhtemel gözüküyor.

Kamera modülüne baktığımızda çift kamera kurulumu ile birlikte bir takım sensörlerin yer aldığı görülüyor. USB Type-C girişine ev sahipliği yapan modelde kulaklık girişine ise yer verilmemiş gibi gözüküyor.

Modelin teknik detayları ve fiyatının ne kadar uygun olacağı ise şu an için bilinmiyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur