Oppo’nun Sevgililer Günü’nde Endonezya’da tanıttığı A31, uygun fiyatı ve özellikleriyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Yeni bir rapora göre, cihaz önümüzdeki hafta Çarşamba gününden itibaren birkaç farklı kıtada satışa çıkacak. Fantasy White ve Mystery Black renkleri ile ilk olarak Hindistan’da satışa çıkması beklenen cihazın, Hindistan dışında hangi ülkelerde satışa çıkacağı da merak konusu.

Oppo A31 özellikleri

Yeni orta segment cihaz, 6.5 inç büyüklüğünde HD Plus çözünürlük sunan bir ekrana sahip. Ekran üzerinde bulunan çentik, 8 Megapiksel ön kamerayı barındırıyor. 2.3 GHz hızla çalışan sekiz çekirdekli Helio P35 işlemciden güç alan cihaz, PowerVR GE8320 grafik birimiyle de güçlendirilmiş.

Sızan bir promosyon posteri, telefonun Hindistan’da 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama ve 6 GB RAM, 128 GB dahili depolama olmak üzere iki versiyonla piyasaya çıkacağını ortaya çıkardı. Arka tarafta 12 Megapiksel f/1.8 diyafram aralığına sahip geniş açılı bir ana kameraya ve 2 Megapiksel f/2.4 diyafram aralıklı makro kamera ve derinlik algılama sensörüne sahip.

Cihaz uygun fiyatlı bir model olduğu için ekrandan parmak izi veya yüz tanıma gibi güvenlik özelliklerine sahip değil. Arka tarafında parmak izi sensörü bulunmakta. Android 9 Pie ile kutudan çıkacak cihaz Color OS 6.1 kullanıcı arayüzüne de sahip. 4320 mAh bataryadan beslenen cihazın, standart model için 190 dolarlık fiyat etiketi ile satışa çıkması bekleniyor. Ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz netleşmedi.