Mi Note 10 ’un tanıtım etkinliğinde ayrıca uygun fiyatlı Xiaomi TV ’ler için de müjde verildi. Mi TV 4S serisinin Avrupalı tüketicilerin beğenisine sunulacağı açıklandı. 55 inçlik ve 43 inçlik Mi TV 4S modellerinin yanında 32 inçlik Mi TV 4A da Avrupa ’ya giriş yapıyor.

Hem 55 inçlik hem de 43 inçlik modeller 4K HDR ekran ile geliyor ve MEMC teknolojisini destekliyor. Dört çekirdekli Mediatek 6886 işlemciden gün alan TV modellerinde 2 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı kullanılıyor. Android 9 Pie ile gelen televizyon modelleri kablosuz klavye, mouse ve kulaklık da destekliyor.

55 inçlik modelde 3 adet HDMI girişi ve USB portu bulunuyor. 43 inçlik versiyonda ise USB portu sayısı 2 ’ye iniyor.

Her iki televizyon modeli de Wi-Fi desteğine sahip.

Televizyonlarda yerleşik olarak Netflix, Amazon ve YouTube gibi önemli uygulamalar da yer alıyor. Kumandaya baktığımızda ise karşımızda Bluetooth ’lu ve Google Asistan düğmeli bir kumanda çıkıyor.

32 inçlik Mi TV 4A modeline baktığımızda ise televizyonun 1366 x 768 piksel çözünürlüğünde HD bir ekran ile geldiğini görüyoruz. Dört çekirdekli bir işlemci ile telen televizyon modelinde 1 GB RAM görev alıyor. Mi TV 4A da bir Android TV olduğu için birçok uygulamayı uygulama mağazasında bulmak mümkün.

Şimdi gelelim fiyatlara.

55 inçlik Mi TV 4S, 449 euroluk fiyat etiketine sahip. 43 inçlik modelin fiyatı ise 349 euro. Son olarak, Mi TV 4A‘nın da 179 dolardan alıcı bulacağını söyleyelim.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur