Geçtiğimiz yıl 7 adet model tanıtan şirket bu yıl da yeni modelleriyle oldukça pazara iddialı bir giriş yapacak. Basın kuruluşlarına gönderilen davet görselinin sızdırılmasıyla ortaya çıkan tanıtım etkinliği, 23-24 Şubat tarihleri arasında MWC ’de gerçekleşecek.

Şirketin gerek piyasaya sürdüğü modeller gerekse konsept modelleri kullanıcılar tarafından beğeniliyor. Ürünlerini yenilikçi yaklaşımla hazırlayan firma, neredeyse çerçevesiz olan Vivo Nex modeli rakiplerini geride bırakmıştı.

Benzer şekilde her yıl tanıtılan APEX konsept modelleri de ileri teknoloji yenilikler içeriyor. İlk olarak 2018 yılında tanıtılan APEX konsept model, pop-up ön kamera ve ekrandan parmak izi okuyucu teknolojileriyle şov yapmıştı.

2019 yılındaysa 5G desteği, ekran içi hoparlör ve neredeyse tüm ekranı kapsayan parmak izi okuyucusuyla karşımıza çıkan APEX konsept modeli birçok kişi tarafından beğenilmişti. Şirketin yeni konsept modelinde hangi özelliklerin yer aldığı henüz bilinmiyor.

Firmanın basın kuruluşlarına gönderdiği davet görselindeki Empower the Next sloganı yeni modelin daha fazla yenilik içereceğinin ipucunu veriyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur