80 yıl önce DC Comics ’in 27. sayısı ile hayatımıza giren Batman, birçok çocuğun ve süper kahraman severin favori süper kahramanı haline geldi. Bu popülerlikle geçen 80 yılın ardından, birçok şirket de Batman ’in 80. yaşını farklı sürprizlerle kutluyor.

Kısa süre önce tanıtılan ve özellikleriyle dikkatleri çekmeyi başaran Vivo iQOO Pro 5G tekrar sahneye çıktı. Qualcomm ’un Snapdragon 855 Plus işlemcisi, üçlü kamerası ve 44W hızlı şarj desteği ile dikkatleri üstüne toplayan iQOO Pro, Batman ’in 80. yılına özel sürümü ile tekrar karşımızda.

İQOO Pro 5G Batman Limited Edition olarak adlandırılan model 11 Kasım ’da piyasaya sürülecek. Bu sürüm cihazın  8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip siyah modeli olacak. Aslında bu sürümü özel kılan şey de hediye kutusu ve kutu içeriği.

Kutu içeriğinde ekstra olarak Batman logolu bir bez çanta, telefon kılıfı, Batman aksiyon figürü de bulunuyor. Diğer tarafta ise Vivo iQOO Pro 5G Batman modelinin özelliklerinde herhangi bir değişiklik yok. Cihaz tasarımında da Batman tasarımına rastlanmıyor. Cihaz ise 541 dolarlık bir fiyat etiketine sahip.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur