Güncellemeyi kurmak için akıllı saatinizin en az yüzde 50 şarja sahip olması veya bir şarj cihazına bağlanması gerekiyor. Şimdi bu detayları bir kenara bırakalım ve güncellemenin detaylarına geçelim.

WatchOS 6.1 sürümünün sunduğu yeniliklerin başında AirPods Pro desteği geliyor. Güncelleme sonrasında akıllı saatiniz Apple ’ın yeni kablosuz kulaklığı ile uyumlu hale gelirken, eski modeller için sevindirici haber geldi.

Bu güncelleme WatchOS 6 ’yı Apple Watch Series 1 ve Series 2 modellerine getirdi. Evet, yanlış duymadınız! Apple güncellemeyi ilk yayınladığında sadece Watch Series 3 ve sonrasındaki modeller ile buluşturmuştu.

Apple Watch Series 5 kutudan çıkıyor

Apple Watch Series 5 kutu açılışı videosu ile karşınızdayız. Apple Watch Series 5 özellikleri ile önceki neslinden ayrılıyor. Biz de bu değişiklere yakından bakıyoruz...

İlk Apple Watch yani 2014 yılında tanıtımı gerçekleştirilen model altıncı sürümünden yararlanamıyor. Apple bu akıllı saati için watchOS 5.3.3‘ü yayınladı. Buna ek olarak altıncı sürüm, iOS 13 yüklü bir iPhone ’a ihtiyaç duyuyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur