DC Comics tarafından yaratılan çizgi romanlardan uyarlanan ve başrolünde Gal Gadot ’un yer alacağı Wonder Woman 1984 filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl gişede büyük başarı elde eden filmin oyuncu kadrosunda Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Connie Nielsen ve Robin Wright gibi isimler bulunmakta. Daha önceki Wonder Woman filmlerinde imzası olan Patty Jenkins ’i ise yine yönetmen koltuğunda göreceğiz.

Filmin hikayesi bu sefer 80 ’lerdeki soğuk savaş dönemine gitmekle kalmıyor, kullanılan müziklerde bile dönemin ruhunu bizlere hissettirmeyi başarıyor.

Öncelikle şunu belirtelim Wonder Woman 1984, DC filmleri için bir devamlılık niteliği taşımayacak. Onun yerine DC evreninden bağımsız olması planlanan ve izleyicilerini Wonder Woman ’ın geçmişine götürecek olan filmde Diana yepyeni düşmanlara sahip olacak.

Vizyon tarihi 5 Haziran 2020 olarak açıklanan filmin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanın dikkat çeken noktalarından birisi elbette Chris Pine ’ın karakteri Steve Trevor‘un geri dönüşü oldu. Bu konuya nasıl bir açıklama getirilecek şu an için bilemiyoruz.

İşte filmden gelen ilk fragmanın Box Office tarafından hazırlanan altyazılı hali:

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur