Xiaomi ’nin iki yeni patenti daha ortaya çıktı. Xiaomi katlanabilir telefon patenti ile ilgili görsellere baktığımızda bir modelin Motorola Razr ile benzer olduğunu görüyoruz. Diğeri ise çift menteşeli ve üçe katlanabilen bir telefon. Üçe katlanabilen modelde dörtlü kamera kurulumu olduğu da resimlerde görülüyor.

Ortaya çıkan bu görseller birçok kişiyi heyecanlandırsa da patent başvurularının kimi zaman gerçeğe dönmeden tozlu raflardaki yerini aldığını bilmek gerekiyor. Üçe katlanabilen patentin modellenmiş görüntüsünde kameraların nasıl duracağı gösteriliyor. Aşağıdaki fotoğrafa baktığımızda, telefonun Mi Mix Alpha ile benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Mi Mix Alpha üzerindeki kameralar da ekranın arka kısmının kullanılabilmesine izin verecek şekilde konumlanıyor.

Patent çizimlerinde, telefonun üzerinde herhangi bir düğmenin yer almadığı da görülüyor.

Katlanabilir telefonlar, akıllı telefon dünyasında bir değişimin başlangıcını işaret ediyor. Xiaomi ’nin de katlanabilir akıllı telefonunu önümüzdeki yılı içinci çeyreğinde piyasaya süreceği söyleniyor. Samsung, Huawei ve Motorola gibi markalardan sonra Xiaomi ’nin de bu alana giriş yapması işleri daha da kızıştıracak.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur