Koronavirüs sebebiyle 2020 yılında birçok etkinlik iptal edildi. Bunlardan biri de akıllı telefon üreticilerinin ve kullanıcılarının heyecanla beklediği MWC etkinliğiydi. MWC etkinliğinin iptal duyurusundan sonra Xiaomi herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Bugün şirket Xiaomi Mi 10 Pro ve Mi 10 modellerinin global lansman tarihini açıkladı. Birçok kullanıcı tarafından beğenilen modellerin ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor. Koronavirüs sebebiyle birçok üretici sorun yaşamaya başladı.

Ancak Xiaomi’nin buna rağmen rekabeti artırmak için lansman tarihinden hemen sonra cihazları piyasaya sürmesi bekleniyor.

Şirket etkinlik için Twitter, YouTube ve Facebook hesaplarından canlı yayın yapacak. Xiaomi yeni cihazlarının lansmanını 27 Mart 2020 tarihinde Türkiye saati ile 16.00‘da yapacak. Birçok kullanıcı yeni modellerin ülkemize gelmesini merakla bekliyor.

Gerek kamera gerekse diğer teknik özellikleri ile öne çıkan cihazların yaklaşık olarak 750 dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro modellerinin ülkemizdeki satış tarihi ve etiket fiyatı henüz belli değil.

Enough waiting!

See you on March 27th!

Make sure you tune in to get all the details.#Mi10 #LightsCameraAction pic.twitter.com/8nNJ4Alyth

— Xiaomi (@Xiaomi) March 6, 2020