Redmi K30 için düzenlenen tanıtım etkinliğinde tekrar gündeme gelen Mi 9T, aslında 6 aydır piyasada yer alıyor. Satışa sunulduğu ilk 2 saatte 200 bin adet satılan telefon, 30 günde 1 milyon adet satış barajını aşmayı başarmıştı.

Uygun fiyatlı telefonlar listesinde kendisine yer bulan başarılı telefon, Redmi K30 serisi için de iyi bir prestij ürünü oldu. Hem etkileyici tasarıma hem de ekonomi dostu bir fiyata sahip olan Mi 9T ’nin 180 günlük performansı da açıklandı.

Xiaomi, Mi 9T satışlarının 6 aydan kısa bir sürede 4.5 milyon adeti geçtiği açıkladı. Şimdiye kadar yaklaşık 5 milyon adet Mi 9T ’nin satıldığını göz önünde bulundurursak kısa sürede iyi bir başarının elde edildiği ortaya çıkıyor.

Bazı kişiler tarafından “amiral gemisi katili” olarak adlandırılan Redmi K20 serisi, geçtiğimiz mayıs ayında duyurulmuştu. Özellikle Redmi K20 Pro ’nun satış performansı, bu serinin popülerliğini daha da artırıyor.

Ortalığı karıştıran telefon Redmi K20 Pro inceleme

Redmi K20 Pro inceleme videosuyla karşınızdayız. Redmi K20 Pro fiyatı ve özellikleri konusunda dikkat çeken bir model. Peki, Redmi K20 Pro özellikleri neler?

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur