Xiaomi Mi Watch renk seçenekleri, Xiaomi Mi Watch kayışları ile birlikte ortaya çıktı. Dört kayışın yan yana sıralandığı fotoğraf, akıllı saatin renk alternatiflerini de bizlere göstermiş oldu. Fotoğrafa göre, saat dört farklı renk seçeneğine sahip olacak.

Xiaomi Mi Watch kayışları ortaya çıktı

Mi Watch kayışlarının ortaya çıktığı fotoğraflarda karşımıza dört farklı alternatif çıkıyor. Siyah, gri, beyaz ve lacivert olarak sıralanan kayışların anti-alerjik ve ter önleyici özelliklere sahip bir kauçuktan yapıldığı söyleniyor.

Şimdilik saatin renkleri ile ilgili ortaya çıkan tek bilgi bu. Önümüzdeki hafta, saatin tanıtım tarihi yaklaştıkça farklı özelliklerin de yayınlanacağını söyleyebiliriz.

Xiaomi yaptığı paylaşımlarla saatin tasarımını karşımıza çıkarmıştı. Apple Watch Series 5 ile tasarım açısından benzerlik gösteren saat gücünü Snapdragon Wear 3100‘dan alacak. eSIM özelliğine sahip saat böylece telefon görüşmeleri yapmaya da olanak sağlayacak.

Watch for MIUI arayüzü ile gelecek olan Mi Watch modelinin üzerinden uygulama indirmek ya da akıllı bir evi kontrol etmek mümkün olacak.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur