Şirket geçtiğimiz günlerde telefonlarında Qualcomm ’un yeni işlemcilerinin olacağını duyurmuştu. Mi 10 modelinin Snapdragon 865 ile geleceğini açıklayan şirket K30 ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Redmi K30 modeli hem 5G hem de 4G seçeneği ile piyasaya sürülecek. DualSIM özelliğinin de olacağı yeni modelde şirket bazı değişiklikler yapmış. Ayrıca renk seçenekleri arasında kırmızı da bulunuyor.

Şirket tarafından resmi bir açıklama bulunmasa da 5G versiyonunun Qualcomm Snapdragon 765G ile gelmesi bekleniyor. Modelin 4G versiyonunun da Snapdragon 730G ile gelmesi söylentiler arasında yer alıyor.

Cihazın en az 6GB RAM ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca 12GB RAM seçeneğinin de olmasına kesin gözü ile bakılıyor. Ekran boyutu 6,67 inç olarak belirlenen cihaz Full HD+ ile kullanıcılara sunulacak.

Arka kısma geçtiğimizde dört kamera ile karşılayan cihazın günümüz beklentilerini karşılıyor. 128GB ve 256GB depolama seçenekleri ile gelmesi beklenen cihazın Android 10 ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur