Geçtiğimiz aylarda duyurulan Redmi Note 8 ve Redmi Note 8Pro modelleri kullanıcılar tarafından beğenilmişti. Yakın zamanda satışa çıkan Redmi Note 8 ailesine bir üye daha eklendi. Xiamo Redmi Note 8T adını verdiği bu modelde SnapDragon işlemci kullanıyor.

Yeni model ile ilgili herhangi bir duyuru yapmayan şirket sessiz sedasız satışa çıkarmayı planlıyor. Henüz ön sipariş aşamasında olan Xiaomi Redmi Note 8T modeli 4.000mAh batarya ile birlikte gelecek. Gücünü SnapDragon 665 modelinden alacak olan cihaz Corning Gorilla Glass 5 ile korunan 6.3 inç ekran ile karşımıza çıkıyor.

Ana kamerası 48MP olmak üzere 4 kameralı sisteme sahip modelde 1 adet 8MP 2 adet 2MP kamera bulunuyor. Ayrıca modelde NFC özelliği de mevcut. Cihaz 4GB ve 6GB olmak üzere 2 farklı RAM seçeneği gelecek. 64GB ve 128GB depolama seçeneği bulunan model günümüz şartlarında yeterli depolama alanına sahip.

Parmak izi okuyucu bulunan model 18W hızlı şarj adaptörü ile birlikte gelecek. Redmi Note8T modeli Android 9 işletim sistemi ve MIUI 10 sürümü ile satılacak. Cihazın MIUI 11 sürüm güncellemesini ne zaman alacağı henüz belli değil. Cihazın global sürümü 199 dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur