Akıllı telefonlar büyüdükçe pil performansı da çok daha faza önem kazanmaya başladı. Özellikle hızlı şarj konusunda eli güçlü modeller, kullanıcılar tarafından çok daha fazla tercih edilir oldu. Şimdi üreticiler bataryayı en hızlı şekilde dolduracak çözümler arıyor. Xiaomi ise yeni teknolojisi ile bu sorunu çözmüş gibi görünüyor.

100W gücündeki şarj teknolojisini tanıtmak için kolları sıvayan Xiaomi, düzenlenen konferansta bu teknolojiyi anlattı. Anakart için 7 kat, batarya için ise 2 kat koruma sağlayan teknolojide, Deadlock ’un azaltılmasına yardımcı olan yüksek voltajlı MCU kullanılıyor. Teknolojide kablolu ve kablosuz şarj için iki farklı mimari karşımıza çıkıyor. Bu sayede daha düşük iç direnç sunan MTW pil yapısına, daha düşük sıcaklığa ve daha hızlı şarj oranına geçiş imkanı sunuluyor.

Ortaya çıkan video akıllı telefonlar için oldukça heyecan verici. 4000 mAh kapasitesindeki bataryayı 17 dakika gibi kısa sürede dolduran teknoloji, izleyenleri hayrete düşürdü. Telefonun bu teknoloji ile yüzde 50 şarj olabilmesi için 7 dakika yeterli.

Xiaomi Super Charge Turbo ismi verilen teknoloji son kullanıcıya ne zaman ulaşacak? Merakla bekliyoruz.

İşte o video:

Xiaomi Mi 9 özellikleri ve fiyatı!

Merakla beklenen Xiaomi Mi 9 sonunda resmi olarak tanıtıldı. Peki, Xiaomi Mi 9 özellikleri ve fiyatı neler sunuyor? Xiaomi Mi 9 fiyatı ne kadar;? Gelin, tüm bu detaylara yakından göz atalım.

Xiaomi Black Shark 2 kutudan çıkıyor!
Xiaomi Black Shark 2 kutudan çıkıyor!

Xiaomi'nin yeni oyuncu telefonu Black Shark 2 kutudan çıkıyor. İşte karşınızda Türkiye'de ilk kutu açılışı ve Black Shark 2 özellikleri!

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur