İstediğiniz cihazdan erişebileceğiniz, sadece birkaç saniyede giriş yapabileceğiniz arkadaşlık uygulamaları dünya çapında milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Geliştirilen seçenekler ve sosyal medyaya olan alışkanlıklar sayesinde de istediğiniz kişiyi bulmanız çok zor olmuyor. Şimdi gelin sözü daha fazla uzatmadan güncel arkadaşlık uygulamalarına bir göz atalım.

Tinder

Liste başımız tabiki de tüm arkadaşlık uygulamarından en geniş kitleye sahip olan Tinder. Dünyanın tartışmasız en popüler arkadaşlık uygulaması olan Tinder, milyonlarca kullanıcı için sıradan bir mobil uygulamadan çok daha ötesi konumda. Birçok kişi için bir yaşam tarzı haline gelen Tinder ’da ekranınıza gelen profillere beğeni atarak eşleşme isteği yolluyor, eşleşirseniz sohbet etme şansı bulabiliyorsunuz. İlginizi aşırı çeken kişilere de “seni çok beğendim” anlamına gelen Super Like atıp, karşıdaki kişiye öncelikli gözükme şansınız da bulunuyor.

Tinder uygulaması artık bir Facebook hesabınız olmasını gerektirmiyor, ancak 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor. Etkinleştirildiğinde, 500 karakterlik bir biyografi ve altı fotoğraftan oluşan kısa bir profil oluşturabilirsiniz. Ayrıca Tinder ’ı Instagram hesabınıza bağlayabilir ve işvereniniz ve / veya okulunuz hakkında bilgiler ekleyebilirsiniz. Tinder üzerinde daha fazla özelliğe sahip olmak isteyenlere iste Tinder Plus veya Tinder Gold adında iki abonelik seçeneği de sunuluyor. Uygulama, iOS ve Android cihazlar haricinde bilgisayar üzerinden de kullanılabiliyor.

OkCupid

OkCupid, fotoğraf paylaşmakla sınırlı kalmayıp karşı tarafı etkileyecek bir hikayesi olmasını isteyenler için oldukça ideal bir uygulama. Tamamen ücretsiz olan OkCupid, eşleştirme algoritmasındaki farklılıklar sebebiyle çok tercih ediliyor. Anlık verilerde 90 binin üzerinde online kullanıcısı olan, her gün 7,3 milyondan fazla mesajın karşı tarafa iletilmesini sağlıyor. Haftada 1 milyondan fazla kez indirilen OkCupid uygulaması yalnızlığınıza son vermeyi kendine hedef belirlemiş durumda. Uygulama iOS ve Android cihazlarda kullanılabiliyor.

1 2 3 4 5
Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur