Yılın en büyük tüketici teknolojisi ticaret fuarı CES 2020 tüm hızıyla devam ederken, birçok yeni akıllı telefon ve teknoloji ile de karşılaştık. Bununla birlikte Samsung ’un da Galaxy S11 veya S20 olarak adlandırılacak yeni modellerini Şubat içerisinde yapılacak bir lansman ile tanıtması bekleniyor.

Mart ayı gibi de Apple tarafında iPhone SE 2 için sürpriz bir lansman bekleniyor. Bununla birlikte Eylül ’de tanıtılacak iPhone 12 ailesi hakkında da detaylar artmaya devam ediyor. Apple Analisti Ming-Chi Kuo ’nun raporlarına göre tasarlanan yeni iPhone 12 konsept videosu dikkatleri üstüne toplamayı başardı.

İsabetli sızıntılarıyla tanınan Apple Analisti Ming-Chi Kuo ’nun raporlarında belirttiği gibi bu yıl köşeli bir iPhone tasarımı bizleri bekliyor. Kamera, sensör ve ahizenin en üste yerleştirildiği yeni iPhone 12 konsept videosuna göre cihaz bu yıl çentiksiz bir tasarım ile karşımıza çıkacak.

Arka tarafta ise geçen yılki kamera kurulumu tasarımı bozulmamış. iPhone 11 Pro ’da bulunan sensörlere ek olarak bir sensör daha yerleştirilmiş. Kare şeklinde dörtlü kamera kurulumu tasarlanmış. Cihazın kenarları iPhone 5 modellerine benziyor. Sessize alma butonu da yuvarlak bir tasarımla karşımıza çıkıyor.

Henüz net olmamasıyla birlikte yeni iPhone 12 ailesinde ekrandan parmak izi okuyucunun da bulunması bekleniyor. Konsept videodakine benzer bir iPhone gelip gelmeyeceğini henüz bilmesek de kısa süre içerisinde daha net bilgilerin sızdırılması bekleniyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur