Chrome 79 güncellemesi uzun süredir gündemde. Google sürekli olarak yeni güncellemeler yayınlayarak kullanıcılarına yeni özellikler sunuyor.

Yeni Chrome güncellemesi ile birlikte güvenlik önlemlerini arttıran Google, tarayıcınızda açtığınız medyaların kontrolü için de yeni bir özellik yayınladı.

Google Çeviri için müjde! Kullanıcılar mutlu

Google'ın çevrimdışı çeviri hizmeti güncellendi. Bünyesine 10 yeni dil ekleyen arama motoru, bazı dillerin telaffuzlarını da geliştirdi. Google Çeviri çevrimdışı kullanma özelliği artık çok daha iyi.

Bu özellikle birlikte Chrome kullanıcıları, tarayıcılarda nerede açtığını unuttuğu tüm medyaları bir yerden kontrol etme imkanına sahip olacak.

Tarayıcı penceresinin sağ tarafında, arama sekmesinin yanında yer alan nota şeklinde bir simge, Chrome 79 güncellemesi ile birlikte karşımıza çıktı.

Bu simgeye tıkladığınızda, sekmelerde yer alan tüm medyaların kontrolünü sağlayan basit bir başlat- geri al-durdur düğmesi karşımıza çıkıyor.

Bilgisayar üzerinden çalışan İnternet tarayıcıları, mobil İnternet ile birlikte eski gücünü yitirdi. Buna rağmen halen İnternet tarayıcısı dünyasında bitmeyen bir rekabet var.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, yeni Chrome güncellemesi ile birlikte Google tarayıcı pazarında en çok kullanılan tarayıcı ünvanını daha da ulaşılmaz bir yere taşıyabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur