Bilindiği gibi Apple, ekran çerçevelerini incelterek 15-inç modelini 16-inç seviyesine dek çıkarmıştı. Şu Anda de benzer bir yaklaşma 13-inç modelinde kendini gösterecek. 1-inç seviyesinde bir büyüme ile benzer büyüklükte 14-inç ekran sunulması olası olabilir. Dolayısıyla yeni 13-inç MacBook Pro beklentileri aralarında başlangıçta ekran boyutundaki artma yer alıyor.

Yeni güncelleme ile MacBook pil süresi uzayacak

Apple macOS Catalina 10.15.5 güncellemesi ile birlikte yeni bir nitelik kullanıma sunuyor. Bu özellik MacBook batarya süresi artışı sağlayacak!

Bir öteki manâlı 13-inç MacBook Pro özellikleri beklentisi ise Apple’ın yenilenen 13-inç MacBook Pro teçhizat seçenekleri aralarında 4 TB dahili depolama alanı ve 32 GB RAM detayları oluyor. Şu an için 32 GB RAM seçeneği, 16-inç modelde kullanıcılar kadar seçim edilebiliyor. Bunlara ek olarak yenilenen model ile birlikte Intel i7-1068NG7 işlemci tercihi yapılabileceği ifade ediliyor. Intel i7-1068NG7 işlemci, 2.3 GHz baz saat frekansı sunuyor. Turbo boost ile birlikte ise saat frekansı 4.1 GHz seviyesine değin çıkabiliyor

Şu lahza için Apple’ın 2020 13-inç MacBook Pro modelinin tamir edilmiş versiyonunu ne vakit satışa sunacağı konusunda ise ne yazık ki net bilgiler bulunmuyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur