27 Aralık Cuma günü Gebze ’de düzenlenecek olan etkinlikle birlikte Türkiye ’nin otomobili kendini gösterecek. TOGG da bu etkinlik gününe kadar yaptığı paylaşımlarla heyecanı sıcak tutmak istiyor. Son olarak yapılan paylaşım ile yerli otomobil tanıtımı için heyecan biraz daha arttı diyebiliriz.

Bu kez yapılan paylaşımda yerli otomobilin doğrudan elektrikli yapısına odaklanılıyor. #DoğuştanElektrikli hashtagi ile paylaşılan video, yerli otomobilin nasıl çalıştığını gösteriyor.

İşte TOGG tarafından yerli otomobil resmi ile ilgili yapılan yeni paylaşım:

Tam şarj #YeniliğeYolculuk#DoğuştanElektrikli#SıfırEmisyonlaSıfırdanBaşladık #TürkiyeninOtomobili#TOGGhttps://t.co/JKIdgmkU8Y pic.twitter.com/n6iMZUSpOg

— Türkiye ’nin Otomobili (@TOGG2022) December 26, 2019

Yerli otomobil resmi ile ortaya çıkanlar

TOGG, 3 gündür yerli otomobil resmi ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Tek bir fotoğraf üzerinden yapılan paylaşımlarda her gün bir yeni detay gözümüze çarpıyor.

İlk olarak otomobilin farlarını görmüştük. İlk gün yapılan paylaşım ile birlikte yerli otomobilin sahip olacağı far kümesi kendini gösterdi. Sonrasında ise yerli otomobil tanıtım fotoğrafında sıra aynalara geldi.

İkinci gün yapılan paylaşım ince dikiz aynaları dikkat çekti. Alıştığımız yan ayna tasarımını yerli otomobilde görmeyeceğiz. Bunun yerine ayna görevini kameralar devralacak. Kameralardan gelen görüntü sürücünün görüş alanına yansıtılacak.

Dün yani 25 Aralık‘ta yapılan paylaşımda ise otomobilin ızgarasına ışık tutuldu. Ön ızgara tamamen görünmüyor anca iki yandan göründüğü kadarıyla lale formunda olduğunu söyleyebiliriz.

İkisi SUV biri sedan olmak üzere üç modelin tanıtılacağı etkinliğe katılacağız ve olan biteni sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur