Yolculuk öncesi ve sonrası için her şey Plusfly.com'da!

Bulunduğumuz çağ yeniliklere açık ve birçok değişikliğe şahit olduğumuz bir çağdır. Otobüs ve uçaklarda gün geçtikçe daha da yenilikler görmekteyiz. Ve biliyoruz ki ilerleyen günlerde daha da değişecektir. Artık seyahat yapmakta, seyahat prosedürlerini aşmakta oldukça kolay. Plusfly.com ekibi olarak biz de bu duruma daha fazla ön ayak olarak ileriye taşımaktayız.

Uçuşlar ve seyahat planlarınız için sizlere daha kolay imkanlar sunmaktayız. Yolculuğun her aşamasında kolaylık sağlayacak bilgiler ile sayfalarımızı düzenledik. Yolculuk öncesinde danışmak isteyeceğiniz bilgileri geniş bir fizibilite çalışmasının ardından sitemize sayfalar halinde ekledik. 

  • Anadolu Jet ile uçuş yapmak istiyorum ama hava limanına nasıl ulaşacağım?

Böyle bir soru karşımıza geldiğinde çağrı merkezimizde seve seve açıklama yapmaktayız. Gerekli yerlerde yönlendirmelerde sağlamaktayız. Ama tüm hava limanlarının ulaşımlarını öğrenmek biraz zor olduğu için temsilcilerimiz de bazen yanıt verememektedir. Böyle durumlarda sürekli bir yerleri aramak yerine uçak bileti almadan önce sayfamızdan kısa bir ön bilgi sahibi olabilirsiniz. 

  • İş/Gezi/Eğitim için gideceğim ama gideceğim yer hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? 

Bu soru tipini daha çok tatil yolcularından duymaktayız. Biz de siz daha biletini almadan yanıt olsun diye bu konuyla ilgili şehir rehberleri sayfalarını oluşturduk.

  • Hava limanı içerisinde neler bulunmaktadır? Otopark var mıdır?

Özel ihtiyaçlar için merak edilen, yine çokça sorulan sorular arasında gelmektedir. Yolcularımızla hava limanı içerisinde kafe& restaurant hizmetlerini, Kargo hizmetlerini ve Otopark gibi birçok bilgiyi de paylaşmış bulunmaktayız. 

  • Gideceğim yer kaç km ve hava durumunu biliyor musunuz? 

Ne kadar mesafe kat ettiğinizi de yine sayfamız üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca hava durumu görüntüsü ile de iklime uygun çanta hazırlayabilirsiniz. 

Daha birçok soru tipini ekleyip bunlara cevap verebiliriz. Eğer kontrol edecek olursanız site içerisinde bundan daha fazla bilgi olduğunu göreceksiniz. Yukarıda yazdıklarımız yolculuğun öncesinde daha çok sorulmaktadır. Yolculuk esnasında ve sonrasında ise sorular olabilir. Bagaj işlemleri nasıl gerçekleşir? THY ile Aktarmalı uçuşları tamamlamak için ne gerekiyor? Yapılan uçuşlar puan olarak kaydedilebilir mi? gibi daha birçok soruya da sitemiz üzerinde cevaplar paylaştık. 

Uzman bir çalışma ekibi ile yolculara daha iyi hizmet için kendimizi yeniledik. Plusfly.com ile hem uçuş öncesi hem uçuş esnası hem de uçuş sonrası birçok yenilik getirdik. İlerleyen günlerde yeni projeler ile de karşılaşacaksınız. Türkiye'nin en yenilikçi ve güvenilir firması Plusfly.com sizinle...