En popüler uygulamaların özelliklerini herkesten önce internete sızdırması ile bilinen Jane Manchun Wong, kendi Twitter hesabında bir GIF paylaştı. Doğru tespitleri ile ünlenen Wong, bu sefer de yanılmadı.

Yeni bir arayüz geliştiren Facebook, yüzünüzü kayıt etmek amacı ile bir fotoğraf dairesi kullanacak. Bu fotoğraf dairesi, yüzünüzü çeşitli açılardan kayıt edecek. Kayıt etme işlemi sırasında kafanızı size verilen doğrultuda oynatmalısınız.

This is how Facebook ’s Facial Recognition-based Identity Verification looks like

It asks me to look at several directions within the circle

It explicitly states no one else will see the video selfie and will be deleted 30 days after the confirmation pic.twitter.com/296bGRDyYZ

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) November 5, 2019

Akıllı telefonunuzun kilidini açmak için kullandığınız yüz tanıma sistemine benzeye dairesel doğrulama, internet botları tarafından oluşturulan hesapları tespit etmek için kullanılacak.

Yeni projesini veri toplamak amacıyla kullanmadığını söyleyen Facebook, kendisine yöneltilen yüz tanıma teknolojisini kullanıyor iddialarını da reddetti. Bazı kullanıcılar, bu yeni projeden rahatsız oldu.

Facebook kimlik doğrulama

Kimlik doğrulama aşamasında bir yüzün olup olmadığını kontrol eden bu yazılım, elde ettiği bilgileri tutmayacak. Buna ek olarak Facebook da bunun garantisini şimdiden verdi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur