ZTE geçtiğimiz ay hem tasarımı hem de donanım özellikleriyle karşımıza çıkmıştı. Her ne kadar cihazın tüm özellikleri resmileşmese de birçok ZTE özelliği netleşmişti. Bugün ise beklenen amiral gemisinin çıkış tarihi hakkında sızıntılar geldi.

ZTE Mobile’ın resmi Weibo hesabından yarın Axon 10s Pro hakkında yeni bilgiler paylaşılacağına dair bir gönderi paylaşıldı. Bunun ardından çıkan raporlar da cihazın çıkış tarihi hakkında yeni bilgileri ortaya koydu. Uygun fiyatlı amiral gemisinin Galaxy S20 serisinden hemen önce Şubat’ın ilk haftası tanıtılacağı düşünülüyor.

Ayrıca Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisini ilk kullanan ve piyasaya sürülen cihaz da Axon 10s Pro olacak gibi duruyor. Cihaz tanıtımının Şubat sonu yapılacak MWC etkinliğine sarkma ihtimali de bulunuyorken, bugün gelen paylaşıma göre ZTE biraz daha elini hızlı tutacak gibi duruyor.

ZTE’nin yeni amiral gemisiyle birlikte de yüksek yenileme hızına sahip ekran trendine de katılmayacağı netleşti. Cihazın detaylı donanım ve tasarım özelliklerine aşağıdaki haberimizden ulaşabilirsiniz.