gül

11 ’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazını kılmak için Tarabya ’daki Cumhurbaşkanlığı Köşkü ’nde çıkarak Emirgan Camii ’ne gitti. Namazını burada kılan Gül, çıkışta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kendisini bekleyen kalabalıkla tokalaşan Gül daha sonra AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ile birlikte cami karşısındaki bir çay bahçesine gitti. Gül burada kendileri için hazırlanan masada, çay içerek simit yedi. Daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Gül, çay bahçesinden ayrılarak aracına bindi. Bu sırada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtsız bıraktı.

Gül aracın hareket edeceği sırada inerek aralarının bozulduğu öğrenilen çifte telkinde bulundu. Gül çifte, "Güzel bir ailesiniz, böyle şeyler olur. Birbirinize anlayış göstereceksiniz. Hepimizin başına gelebilir. Bunlar normal şeyler. Şimdi inşallah daha kuvvetli bir şekilde yolunuza devam edersiniz. Allah mesut etsin" dedi. Daha sonra aracına binen Gül, Emirgan ’dan ayrıldı.