Rize ’de Başbakan Ahmet Davutoğlu ’nun miting yapacağı alanda, MHP ’nin Seçim Koordinasyon Merkezi uğrunda asık bulunan Rize Milletvekili talibi Osman Cem Kazmaz ’ın posterleri ile fırka flamaları, önlerine asılan Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk posterleri ile kapatıldı. MHP'li namzet Kazmaz, AK Partililere naziklik davranışları üzere teşekkür etti, “Önümüzde akseptans edebileceğimiz yegane bilinçlilik güzel bayrağımız ile Atatürk ’ün afişi idi" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ’nun Rize Cumhuriyet Meydanı ’nda zaman sayaç 17.00 ’de yapacağı miting sahası dünden itibaren düzenlenmeye başlandı.

Alanın yön aracılığıyla yerey düz MHP ’nin Seçim Koordinasyon Merkezi'nde asık bulunan saylav talibi Osman Cem Kazmaz ’ın fotoğrafının yerey almış olduğu posterleri ile fırka flamaları, önlerine asılan Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk posterleri ile kapatıldı.

Konuyla ait adına izah yapan, posterler ile fırka flamalarının kapatılmasını alışılagelen adına değerlendiren MHP Rize Milletvekili talibi Osman Cem Kazmaz,  “Türk bayrağı ve balaban alemdar Atatürk ’ün afişi ile kapatmışlar. Bu bizim üzere balaban itibar kaynağı.  Önümüzde akseptans edebileceğimiz yegane bilinçlilik güzel bayrağımız ve Atatürk ’ün afişi idi. AK Partilileri terbiyeli davranışları üzere kutluyorum" niteleyerek konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

guncelgirisi.com