e

Yoğun güvenlik önlemleri altında saat 12.50'de Ankara ’dan THY ’nin tarifeli seferiyle polis nezaretinde İstanbul'a getirilen Alaattin Çakıcı, Atatürk Havalimanı ’nda aprondan uçağın altına yanaşan Jandarmaya ait bir araca alınarak yoğun güvenlik önlemleri altında annesinin evine götürüldü.

Saldırı düzenleme ihtimali bulunan en önemli isimlerden biri Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik. Onur Özbizerdik, geçtiğimiz günlerde tahliye olduktan 12 saat sonra bar güvenlik görevlisini bacağından vurarak kayıplara karışmıştı. Özbizerdik, polisin yaptığı aramalara rağmen bulunamamıştı. Onur Kaçak İddaa Özbizerdik, annesi Uğur Kılıç'ı öldürttüğü için Alattin Çakıcı'ya hasım durumda. Annesi Uğur Kılıç, Onur Özbizerdik'in gözleri önünde Uludağ'da Alaattin Çakıcı'nın azmettirmesiyle vurularak öldürülmüştü.

Polisin dikkat kesildiği ikinci grup ise Nuriş (Nuri Ergin) ve çetesi. Alaattin Çakıcı'ya düşmanlığını her fırsatta dile getiren cezaevindeki çetenin elebaşı Nuri Ergin'in adamlarının saldırı düzenleme ihtimaline karşı da önlemler alınmış durumda.