OBM şirketi, yıllardır Türk personel alımı yaparak bu personelleri Almanya'da çalıştırmaktadır. Yapılan yeni açıklamada 10 bin işçi alınacağı ve işçilere en az 2 bn Euro maaş verileceği bildirildi.

OBM İNSAN KAYNAKLARINDAKİ AĞINI TÜRKİYE’YE DE TAŞIDI BİNLERCE TÜRK VATANDAŞINA ALMANYA’DA İŞ İMKANI başlığı ile yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"10 yıldır Almanya’da 15 farklı havalimanıyla bağlantılı olan, aktif olarak 3 büyük havalimanında “Yer hizmetleri” konusunda binlerce kişiye istihdam sağlayan OBM A.Ş. artık Türkiye’de!

Ankara ,İstanbul ve Antalya ofisleri ile faaliyetine başlayan OBM A.Ş, Almanya’da çok sayıda sektörde personel ihtiyacına Türkiye’den insan kaynağı temin ederek yeni bir çığır açıyor.

Sektörlere göre farklı, dolgun ücretler, konaklama ve servis sunarak, binlerce Türk vatandaşına Almanya’da çalışma imkanı ve istihdam sağlamaya, Türk ekonomisine, işsizlik sorununa çözüm anlamında katkıya hazırlanıyor…

Vasıflı, vasıfsız tüm başvurular OBM A.Ş tarafından, Almanya’dan gelecek taleplere göre değerlendirilecek.

Havalimanı yer hizmetleri dışında da belgeli TIR şoförlerinden, sağlık sektöründeki, hemşire ve doktorlara, tesisatçılardan, özel endüstriyel kaynakçılara kadar Almanya’da çok sayıda farklı sektörde Türk vatandaşına dolgun ücretlerle istihdam imkanı sunuyor.

20-45 yaş aralığında her Türk vatandaşı sağlık engeli olmadığı sürece www.obm-turkiye.com ‘a girip başvuru formunu doldurarak müracaat edebiliyor…

OBM A.Ş yurt dışı istihdam sürecinde adaylardan kesinlikle hiçbir şekilde başvuru ücreti almıyor."

BAŞVURU FORMU YAYIMLANDI

OBM tarafından yapılan son dakika açıklamasında başvuur formunun erişime açıldığına yer verildi. Söz konusu başvuru formuna aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz.

http://www.obm-turkiye.com/

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada başvuru formu için Tıklayın yazacaktır. Orayı tıklayınca aşağıdaki form karşınıza çıkacak.

Bu başvuru formunda tüm alanları doğru ve eksiksiz şekilde doldurun. Görüşme için istediğiniz İli seçin. Tüm bilgilerinizi doğru şekilde girdikten sonra GÖNDER butonuna tıklayın. 

SONRA NE OLACAK?

Başvuru sonrası OBM'nin sizinle iletişime geçmesini bekleyeceksiniz. OBM sizinle iletişime geçmeden siz de o arada Almanca veya İngilizce dillerini öğrenebilir, işinizi daha da kolaylaştırabilirsiniz.