Anadolu Ajansı, 2014 yılına damga vuran fotoğraflarına ait bir seçki yayınladı. Birbirinden özel karelerin yayınlandığı seçki yılı özetler nitelikteki karelerden oluşuyor.

Anadolu Ajansı'ndan 2014 yılının en iyi fotoğrafları

İşte Soma'dan Mısır'a, Endonezya'dan ABD'ye yeryüzünün dört bir yanından geride kalan senenin albümünden sizin için seçtiklerimiz;

Ankara'da, Ergenekon ve Balyoz davaları kapsamında Silivri ve Hasdal cezaevlerinde bulunan "yurtseverlerin" tutukluluklarının sona erdirilmesi talebiyle, Meclis'e yürümek isteyen gruba polis müdahale etti.

Manisa Soma'da maden ocağındaki yangının ardından kurtarma çalışmaları yapıldı. Madenden çıkarılan bir işçinin delik çorapları dikkat çekti.

ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları, Halep'e bağlı Kobani'deki (Ayn el Arap) terör örgütü IŞİD mevzilerini bombaladı. Bölgeyi kaplayan ateş bulutu, Şanlıurfa Suruç'un sınıra yakın bölgelerinden de gözlendi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne kara harekatı ile devam ettirdiği saldırılarda çoğunluğu çocuklardan oluşan yaralılar, tedavi edilmek üzere Gazze'deki Şifa Hastanesi'ne getirildi.

Irak'ın Musul kentindeki Sincar Dağı ’nda mahsur kalan binlerce Yezidi, karadan oluşturulan güvenlik koridoruyla kurtarıldı.

ABD'de başlayıp tüm dünyaya yayılan Color Sky 5K koşu festivalinin Türkiye'deki üçüncüsü İzmir'de düzenlendi. Katılımcıların renkli toz yağmuruna tutulduğu festivalde "renkli" görüntüler oluştu.

Mısır'ın başkenti Kahire'deki Zeytun semtinde toplanan ve Kralbet kendilerini ''darbe karşıtları'' olarak adlandıran grup, gösteri düzenledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşıladı.

Gezi Parkı eylemleri sırasında polisin ateşlediği gaz kapsülü nedeniyle yaşamını yitiren Berkin Elvan için İzmir'de düzenlenen protestolar... Konak Meydanı'na elinde ekmekle gelen bir kadın ağlıyor.

ABD Ferguson'da Michael Brown protestolarını takip eden AA muhabiri dövülerek gözaltına alınıyor.

Akçakale'den Türkiye'ye girmek isteyen Suriyeliler sınırda bekliyor.

Kobani'den Suruç'a geçmek için bekleyenlere dikenli teller arasından su veriliyor.