ANKET SONUÇLARI

Sizce Cumhurbaşkanı Kim Olmalı?

Haber32 Cumhurbaşkanı kim olsun diye sordu, anketten yine ilginç cevaplar çıktı.

 

Ankete Katılanların büyük bölümü Halkın Cumhurbaşkanını seçmesiyle AKP Lideri Recep Tayyip Erdoğan"ın Cumhurbaşkanı olması arasında kaldığı anlaşılıyor. Yine de Ankete katılan ziyaretçilerimiz Cumhurbaşkanını Halkın seçmesinin doğru olduğu kanaatinde.

İşte Sonuçlar : %25,70 lik bölümde toplam 258 oyla en çok tercih Halkın Cumhurbaşkanını seçmesine yönelik. %20,82 ve Toplam 209 oyla Katılımcılar AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan"ın Cumhurbaşkanı olmasına sıcak bakıyor. En ilginç sonuç ise Katılımcıların Büyük bölümü % 7,67 si CHP Lideri Deniz Baykal ,  %4,88 "si ve Anayasa Mahkemesinden Birinin Cumhurbaşkanı olmasını doğru buluyor. Buradan Çıkan Sonuçta Katılımcıların sadece %10 "u (126) mevcut Cumhurbaşkanını pek sevmiş gözükmüyor. Ahmet Necdet Sezer"e desteğin oldukça az olduğu görülmekte. Recep Tayyip Erdoğan"ın Ardından  %19,32 Toplamda 194 oy ile Bülent Arınç üçüncü sırada ankette yerini alıyor.

 Haber32 Anketlerine katılan tüm ziyaretçilerimize katılımları için teşekkür ediyor diğer anketlerimize de katılımlarını diliyoruz.