Astel Elektronik, projeksiyon dünyasında çığır açacak Christie GS Serisi'nde yer alan lazer fosfor teknolojisine sahip projektörleri, Türkiye'de ilk kez satışa sunduğunu açıkladı.

Kullanım ve bakım maliyetleri, "cepte kar" kalıyor!

Geçtiğimiz Temmuz ayında Christie Digital tarafından Las Vegas'ta düzenlenen InfoComm 2014 fuarında ilk kez görücüye çıkarılan ve büyük beğeni toplayan GS Serisi serisi, Astel Elektronik'in katma değerli hizmetiyle dağıtımını üstlendiği birçok üründe olduğu gibi global pazarlarla aynı anda Türkiye'deki tüketicilerle buluşuyor.

Özellikle "toplam sahiplik maliyeti" (total cost of ownership) olarak da adlandırılan, cihaz satın alındıktan sonraki kullanım ve bakım maliyetlerinde olağanüstü bir düşüş yaratan GS serisi, 5000-5400 bin lümen parlaklık seviyesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Geleneksel lambalı projektörlerin aksine aydınlatma gücünü lambadan değil lazer fosfor teknolojisinden alan Christie GS serisi'nin bu özelliği sayesinde satın alma kararı üzerinde büyük bir etkisi olan kullanım ve bakım maliyetleri görülmemiş seviyeler iniyor. 20 bin saate varan oldukça uzun bir kullanım ömrüne sahip lazer fosfor aydınlatma ile lamba değişikliği, filtre değişikliği ve yüksek enerji tüketimi tarih oluyorken, 20 bin saatlik kullanım sonunda "toplam sahiplik maliyeti" %50 düşüyor.

Christie GS serisi kullanıcılarına neler vadediyor?

·         SSI-tabanlı lazer fosfor ile daha uzun ömürlü ışık kaynağı
·         Daha gerçekçi renkler
·         Uzun ömürlü DLP teknolojisi ile güvenilir performans
·         1200:1 kontrast oranı
·         Eğimli yüzeyler için opsiyonel birleştirme (blending) ve görüntü eğme (warping) özelliği, çoklu projektör kurulumları için renk uyumluluğu özelliği
·         7/24 kesintisiz operasyon
·         HD, WUXGA ve WXGA çözünürlükleri
·         Kablo sorununu ortadan kaldıracak Kablosuz Bağlantı özelliği
·         Çoklu lens seçeneği ve yatay / dikey kurulum özelliği
·         Siyah / Beyaz kasa opsiyonları ile farklı arka planlara kolaylıkla uyum sağlar