ASUS'un, piyasaya sunulduğu tarihten itibaren tüketicilerden yoğun ilgi gören ve stokları kısa sürede tükenen akıllı telefon serisi ZenFone üstün akıllı telefon performansını uygun maliyetle sunmasıyla öne çıkıyor. ZenFone'un aynı performansı daha pahalı fiyata sunan telefonlar karşısında sahip olduğu bu maliyet avantajı son olarak ödüllü bir yarışmaya konu oldu.

ASUS'un düzenlediği #2BinCebinde yarışması, yüksek performanslı bir akıllı telefon ihtiyacını ZenFone alarak karşılayan ve ürünün maliyet avantajı sayesinde elde kalan 2.000 TL ile yapılabilecekleri konu alıyor. 26 Aralık Pazartesi günü başlayan ve 31 Ocak 2015 tarihine kadar www.2bincebinde.com adresinden başvurulabilen yarışmada, yarışmacılardan ZenFone alarak tasarruf edilen ek 2.000 TL ile yapmak istediklerini video, görsel ya da yazı ile anlatmaları isteniyor. Yarışmacıların arta kalan 2.000 TL ile kurdukları hayaller jüri tarafından değerlendiriliyor ve kazanan yarışmacı bir adet ZenFone'a sahip olurken, değerlendirmeye sunduğu hayali de gerçekleştiriliyor. Kazanan yarışmacının hayalinin gerçeğe dönüşme süreci anbean filme kaydedilerek sosyal medyada yayınlanacak.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye www.2bincebinde.com adresinden ulaşılabiliyor. Facebook Twitter ve Instagram gibi sosyal ağlarda yarışmaya dair en bonus veren siteler son duyurular #2Bincebinde hashtag'inden takip edilebiliyor.