Soruşturmanın bitmeme edeceğinin altını çizen Atalay, "Paralel binanın bunlara atılganlık ediyor olması benzeri gözü dönmüşlük" yorumunu yaptı.

HSYK KARARI İLE NOKTA KONULDU

Doğrusu HSYK sonucu ile benzeri yasakçı konmuş oluyor.  HSYK ait dairesi toplandı ve o sonucu kayran hakimleri açığa almış şu anda anladığımız. Ama herhalde sormaca bitmeme edecek onlarla ilgili.

BU CESARETİ NEREDEN BULUYORLAR

Adliyede bunun olması çılgın üzücü. Adliye, adaletin dağıtıldığı toprak çılgın kırılan benzeri yerdir ve âdem yaşamı ile ilgilidir hepsi. İnsanla ilgilidir. Bütün bu olup bitenler, adalete itimatı elan da sarsan gelişmelerdir, anca benzemek lazım. Bu büyüklüğünde gelişmeden sonradan nasıl bu cesareti buluyorlar, bu koşut bina unsurları ona da elhak şok buyurmak lazım.

Üzerine gidildi ve sonlandı bu iş, çıktı benzeri kargaşa kabil benzeri kaynak beklemiyorum. Ama bu görüngü kişi başına koşut bina dediğimiz unsurun ilçe içre ne büyüklüğünde ağırbaşlı benzeri örgütlenmesinin bulunduğunu benzeri defa elan gösteriyor.

YAPILANLAR GÖZÜ DÖNMÜŞLÜK

Paralel bina ile mücadelede elan külhanbeyi elan ileriye çevrilmiş adımların atılması icap ettiğini belen ediyor. Diğer taraftan da koşut binanın bibi bunlara cesarete edebiliyor olması benzeri gözü dönmüşlük.

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, Paralel binanın hukuksuz boşaltma girişimleri ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun 3 hakimi açığa almasını A Haber aktif yayınında değerlendirdi.

Kaynak: HABER7.COM