4 Mayıs tarihinde Balıkesir'in Gömeç ilçesinde meydana gelen olayda, Hacıoğlu Mahallesi'nde yaşayan 62 yaşındaki Emine Söyler, mahalle dışındaki ormanlık alanda ölü olarak bulundu.

Vücudunda darp izleri bulunan kadının bölgede sayıca fazla olan domuzlar tarafından saldırıya uğradığı iddia edildi. Kırsal mahalle sakinlerinin domuz saldırısı olarak gördüğü olayda Jandarma timleri araştırmalarını sürdürdü.

İlk etapta kadının parmağındaki yüzüklerin ve kulağındaki küpelerin yerinde olmadığını tespit eden timler, olayın ardından kadına ait cep telefonunun Ayvalık'ta bir cep telefonu bayiine satıldığını tespit Liderbahis etti. Caddede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini tek tek inceleyerek adeta iğne ile kuyu kazan jandarma ekipleri, cep telefonunun A.S. tarafından satıldığını tespit etti.

TECAVÜZ ORTAYA ÇIKTI

Ayvalık'ta A.S. tarafından satılan cep telefonundan yola çıkan jandarma timleri, A.S. ve 6 arkadaşını Cumhuriyet Savcılığı'nın izni ile teknik takibe aldı. Bu arada maktule Emine Söyler'e ait cenaze otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Adli tıp raporunda Söyler'in cenazesinde erkek DNA izine rastlandı.

Şüpheliler gözaltına alınırken, F.S.'den alınan DNA, maktulenin üzerinde bulunan DNA ile eşleşti. Burhaniye Adliyesi'ne sevk edilen F.S. tutuklandı.