Ferhat Esnek'in haberi

ABD ’de Türkiye karşıtı gelişim karşıcı Ermenilerden birinin bayrağımıza meydana getirdiği saygısızlığı affetmeyen ferdin Azeri Türk ’ü değil Sakaryalı bulunduğu ortaya çıktı.

3 senedir ABD ’de mevcut 34 yaşındaki Onur Nal o devir neler yaşadığını, ondan sonra neler bulunduğunu anlattı.

Aslen Sakarya ’nın Hendek ilçesi tevellütlü bulunduğunu kail Onur Nal, Ermenistan lobisinin faaliyetlerine alın Türk derneklerinden dostlarıyla Beyaz Saray önüne gittiklerini söyledi.

HER TÜRLÜ KÜFÜR VE TACİZİ YAPTILAR

Ermeni vatandaşlarının o devir orada Türklere alın rastgele çeşitli tahrik, manşet uydurma ve rezilliği yaptıklarını kail Nal, ‘Elimde bayrağımla Türk gruplarla bu arada yürürken videoda da sâdır ad bayrağ elimden alıp koşmaya başladı. Ben de takiben koşup bayrağımı ense aldım. O tam patırtı de yere düştü ’ dedi.

ABD POLİSİ GÖZALTINA ALDI

Beyaz Saray uğrunda eylemcileri arama fail manşet ise Onur Nal ’ı gözaltına almış. 3 sayaç süresince gözaltında tutulan Onur Nal ‘Beni trafiği durdurmak ve cidal derk eylemek suçlamasıyla gözaltına ladılar. 3 sayaç süresince gözaltında kaldıktan sonradan konsolosluğumuz ve Türk derneklerinin çabalarıyla başıboş bırakıldım ’ dedi.



YİNE OLSA YİNE YAPARIM

Soykırım iddialarını daytamaya müteharrik Ermeni lobilerine alın Türkiye ’nin yegâne canevi olması icap ettiğini kail Onur Nal ‘Ben orada o devir ne irtical Ermeniler uğrunda bu hareketi yaptıysam gine bayrağmıza hürmetsizlik olursa canım pahasına ego ve orada mevcut Türk dostlarım gine örnek yaparız. Asıl kahramanlar Cenk Coktosun abimiz başkanlığındaki 20 şahsiyet gruptaki abi ve ablalarımdı. Ermeniler burada çılgın disiplin çalışıyor. Ancak tığ de gurbettekiler namına minimum onlar ülkemizi savunuyoruz ’ derken kâffesi Türkiye ’nin bu iftiralar karşısında yegâne canevi olması icap ettiğini söyledi.



Sosyal iletişim araçları üstünden ve internetteki ara sıra eşkâl sitelerinde, Ermenilerden tehditler aldığını da tamlayan Onur Nal ‘Dün toplumsal iletişim araçları üstünden bana alın yayınlanan muhabbet ve desteklerini esirgemeyen her insanın yanımda bulunduğunu bilmiyorum beni bahtiyar etti ’ dedi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL HAYRANI
 
TRT ’nin çevrim dizisi Diriliş Ertuğrul ’daki sahnelerin rastgele lafından esin aldığını da kail Onur Nal ‘Diziyi burada arkadaşlarımızla nazik afiyetle izliyoruz. Oradaki rastgele sahneden rastgele lafdan esin alıyoruz. Atalarımızın mirasına müstahak olabiliyorsak ne bahtiyar bize. Türkiye ’ye döndüğümde şansım olursa dizinin setini de görüşme eylemek isterim ’ dedi.

[email protected]
twitter: twitter.com/fesnek
HABER 7

Kaynak: HABER7.COM