Antalya tatilinizde ya da iş gezinizde kiralık araç ihtiyacınız varsa uzun yıllardır kaliteli hizmetleriyle göz dolduran firmamızı tercih edebilirsiniz. Kiralama yapmadan önce verdiğimiz hizmetler hakkında bilgi alabilir ve avantajlı paket imkânlarımız hakkında istediğinizi öğrenebilirsiniz. Bakımlı ve yüksek modelli araçlarımız ile müşterilerimizin tam da ihtiyacı olan hizmeti sunmaktan mutluluk duyarız. Aileler için araç içi oto koltuğu gibi ilave malzemelerde tedarik edilmektedir. Araba kiralayarak hayatınıza daha hızlı devam edebilir ve gideceğiniz yerler arasında zaman kaybetmezsiniz. Üstelik bilmediğiniz bir şehirde kendinizi güvene almak ve ekonomik bir şekilde transferinizi sağlamak için siz de hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Şirketimizin yoğun tatil dönemlerinde ve bayram sürecinde uyguladığı erken rezervasyon gibi seçenekler ile kiralamalarınızın en ekonomik şekilde tamamlanmasını sağlayacaktır.
         Antalya’da Gezilmesi Gereken Yerler
Kiraladığınız araç size özgür bir tatil geçirme şansı tanıyacaktır. Hem güvenilir sürüş keyfi yaşamak hem de Antalya’yı doyasıya gezmek ister misiniz? O zaman sunduğumuz kesintisiz iletişim hizmetlerinden yararlanabilir ve bizi hemen arayabilirsiniz. Ekiplerimiz tatiliniz boyunca aklınıza gelecek her soru için hizmetinizdedir. Otelinizde uyanıp kahvaltınızı edebilir ve öğle yemeğinizi Düden Şelalesi’nde alabilirsiniz. Sonra istediğiniz zaman otelinize döner ve gelecek günlerin programını yapabilirsiniz. Firmamız sunduğu transfer hizmetleri ile de göz doldurmaktadır. 1 kişiden 15 kişiye kadar farklı kapasitelerdeki araç seçeneklerimiz ile sizi gideceğiniz adrese konforlu ve ekonomik şekilde taşıyabiliriz. Hazır Antalya’ya geldiniz Aspendos’u görmeden dönmek ister misiniz? Antik Tiyatroyu gece görmek istiyorsanız aracınıza atlayıp konsere gitmekten daha keyifli bir tatil olabilir mi?
  • Günlük Araç Kiralama
  • Haftalık Araç Kiralama
  • Aylık Araç Kiralama
  • Yıllık kiralık araç ihtiyacınızda firmamızın hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.
Özel toplantılarınıza gitmek için lüks bir araca mı ihtiyacınız var? Ya da gelen üst düzey misafirinizi karşılamak için özel bir hizmetten mi yararlanmak istiyorsunuz? Her türlü araç ihtiyacınızda bizi arayın ve çözümü biz önerelim. Sizin için en uygun aracı seçer ve fiyat teklifimizi sunarız. Online olarak rezervasyon yapabilir ve havalimanına indiğinizde aracınızı ekiplerimizden hiç beklemeden teslim alabilirsiniz. 1997 yılından bu yana hizmet veren Yüce Rent A Car sektörde yaşanan gelişmeleri yakından takip etmekte ve araç filosunu müşteri talepleri doğrultusunda sürekli yenilemektedir. Özellikle yaz döneminde duyulan araç kiralama taleplerini en ideal seviyede karşılamak için çalışmalarımızı sürdürür ve verdiğimiz özel hizmetler ile Antalya’da araç kiralamada fark yaratırız. Hedefimiz Antalya’da araba kiralama dendiğinde akla gelecek olan ilk firma olabilmektir. Yılın 365 günü verdiğimiz kesintisiz hizmetler ile her zaman %100 müşteri memnuniyeti hedefiyle çalışmalar yaparız. Dileyen müşterilerimiz araçlarını havalimanında teslim alırken dileyen müşterilerimiz araçlarını otellerine de isteyebilirler. Araç iadesinde de sunduğumuz özel hizmetler ile ayağınıza gelir ve aracı iade alırız.
Antalya’ya gelen milyonlarca turistin %70’inin transfer hizmeti aldığını biliyor muydunuz? İster tek kişilik ister aile ister grup transfer taleplerinizde de şirketimizden hizmet alabilirsiniz. 1 kişiden 15 kişiye kadar farklı büyüklüklerdeki araç filomuz ile gideceğiniz bölge için size transfer hizmeti sunmaktan mutluluk duyarız. Konfor ve güvenin bir arada sunulduğu transfer hizmetlerimizde dileyen müşteriler için araç içi servis seçeneği de sunarız. Antalya’ya iş için geliyorsanız araç kiralama yaparak kendinize de zaman ayıracak fırsatı yakalayabilirsiniz. Eğer tatil için geliyorsanız o zamanda kiraladığınız araç ile dilediğiniz gibi gezer ve hiçbir kimseye bağımlı olmadan kendi tatilinizi gönlünüzce planlayabilirsiniz. Firmamızdan kiralık araç hizmeti alabilmek için en az 5 yıllık ehliyete ve 28 yaş sınırına sahip olmanız gerektiğini unutmayın. İyi tatiller.

Web sitemiz : www.yucerentacar.net