Normalde her şeyin çok basit olması gerekiyor: Telefonunuzu gece boyunca şarj edersiniz ve bu şarj size gün içerisinde yeter. Ancak durum çoğu zaman böyle olmayabiliyor: Eve geç ulaşmak, telefonu şarj etmeyi unutmak ve bunun sonucunda sabah uyandığınızda 20 dakikalık bir şarj ile ortada kalmak, daha sık rastladığımız durumlar...

Eğer bu ikinci durum size de daha tanıdık geliyorsa, Power Pen adlı ürüne göz atmanızda fayda var. Bu ürün hem bir tükenmez kalem, hem dokunmatik ekran kalemi, hem de şarj cihazı olabiliyor. İçerisinde 700 mAh batarya bulunan ürün, bir akıllı telefonu tamamen olmasa da acil bir durumda yeterli olacak kadar şarj edebiliyor. Kalem, Lightning veya microUSB girişi olan herhangi bir Apple ya da Android ürünü ile çalışabiliyor. Yani telefonlar, tabletler, e-okuyucular, hoparlörler ve diğer pek çok ürün, bu şarj cihazından faydalanabiliyor.

Ürünün en önemli avantajı, aynı anda birden fazla işe yarıyor olması. Yani halen kalem ile not alıyorsanız ve kaleminizi de sıklıkla unutuyorsanız veya dokunmatik bir ekran üzerinde kalem ile çalışıyorsanız, bu ürün sizin yükünüzü biraz daha azaltabilliyor.

Power Pen, 40 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda; tabii ki yurt dışında. Ürünü ülkemizde görüp göremeyeceğimiz hakkındaysa henüz bir bilgi yok.