Biz erkekler bayanlar konusunda hassas olduğumuz kadar bayanlarda erkeklerin çıkma teklifi ederken almış olduğu tavırda bir o kadar hassastır. Bayanların genlerinden gelen romantizm duygusu kadının o anı yaşarken unutulmaz olarak hissetmesini ve bunun daha önce hiç kimseye yapılmamış olmasını tercih ederler.

Konu kadınlar olduğunda aslında onları tam anlamıyla anlayabilmekte oldukça zordur her kadının kendine özgü bir karakteri vardır ancak her kadın romantizmi doruklarına kadar yaşamayı sever. Erkeklerin de artık bu konu üzerinde çalıştıkları ve romantizmi kadına verebilmeleri noktasında sürekli olarak kendilerini geliştirme çabasında olduklarını görebiliyoruz. Zira bugün internete baktığınız da romantizm ve evlilik tekliflerinden tutun da çıkma tekliflerine varıncaya kadar bir çok konuya rastlayabilmek mümkün.
Bayanlar için evlenme teklifi kadar çıkma teklifi de büyük ölçüde önemlidir. çıkma teklifi yaptığınız kadını daha öncesinde iyice bir tartmalı ve karakter analizini yapmanız gerekir. Yani neden hoşlanıyor neyi seviyor. Çılgın mı yoksa yalnızca romantik mi? işte bu soruların cevabını bulduğunuz da harekete geçmenizin vakti de gelmiştir demektir.

Harekete geçmeden önce size düşen görevlerden bir tanesi de çıkma teklifinde bulunacağınız yeri ve anı önceden ayarlamaktır. Bu lüks bir restoran olabilir ya da bir kır ba
hçesi seçim tamamen size kalmış ancak bize bakacak olursanız olayın bütünlüğünü bozmamak adına güzel bir restoran olmasını tercih edebiliriz. Çünkü o ortamlarda çalınan müziğinde etkisi büyük olacaktır. Bu noktada edeceğiniz çıkma teklifi sözleri de çok önemlidir. Aynı zamanda çıkma teklifine başladığınız anda kendinizden emin ve kararlı bir şekilde konuşmanız gerekiyor eğer ki utangaç ve takıntılı bir şekilde konuşursanız karşınızdaki bayan bunu direk olarak kararsızlık ve endişe şeklinde anlayacaktır dolayısıyla cevabın hayır olmasına da neden olabilirsiniz. Doğru cümleler ise kesin ve net bir şekilde ifade edilendir.

Çıkma teklifi ederken daha sonrası için planlarınızı da anlatmalısınız çünkü bayanların neredeyse tamamı çıkma teklifini adeta bir evlenme teklifi olarak algılar. Hiçbir bayan konuştuğu bir erkeğin kendisiyle evlenmek istemediği yalnızca zaman geçirmek için birlikte olduğunu düşünmek istemez. Eğer ki siz çıkma teklifi konusunda gerçek anlamda ciddiyetinizi sergileyebilir ve de kendinizi net bir şekilde ifade edebilirseniz. Karşınızdaki bayanda bu duygunuza kayıtsız kalamaz en azından size küçükte olsa bir şans verecektir.