erdoğan

Erdoğan, Gümüşhane Zafer Meydanı'ndaki toplu açılış törenine katılan vatandaşlara hitap ediyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"Türkiye son 12 yıllık dönemde büyüme kalkınam ve demokratik anlamda çok büyük mesafeler kaydetti. Ekonomimiz yüzde 5 oranında arttı. Dış politikada kararlı bir ülke haline geldi. Türkiye'nin önünü kesen ne varsa ortadan kaldırdık.

Gereksiz tartışmalara son Vdcasino verdik .Ülkmemizi parlayan bir yıldız haline getirdik. Devletimiz, milletimiz daha fazla güç kazandı. Kardeşlik kazandı. Türkiye'yi karanlığa gömmek isteyen lobiler kaybetti.

Terör ve kandan medet uman lobiler kaybetti.Pensilvan'yayı kullanıp kaybettiklerini kazanmaya çalıştılar. Şimdi yine bu kaybedenenler biraraya geldiler. Yeni bir ameliyat yapmaya çalışıyorlar. Amaç Kobani değil, amaç birliğimizi bozmak. Bu birliğimizi bozamayacaklar. Bugün Kobani için sokaklara çağırırken  Suriye'de 250 bin insan ölürken neredeydiler? Bugün Kobani''ye yardım eden tek ülke Türkiye. Çıkın Kobani'yi bahane edip yapmalayıp, yakıp, yıkıp, öldürüyorsa kusura bakmasınlar biz bunu yutmayız.

2 yıllık sürecin kaybedenleri yeniden kazanmak için sinsice, alçakça, haince saldırılar yapıyorlar. Kobani sadece bahane, Amaç Kobani değil, amaç birliğimizi bozmak. Bu birliğimizi bozamayacaklar. Bugün Kobani için sokaklara çağırırken  Suriye'de 250 bin insan ölürken neredeydiler? Bugün Kobani'ye yardım eden tek ülke Türkiye. Çıkıp Kobani'yi bahane edip yapmalayıp, yakıp, yıkıp, öldürüyorsa kusura bakmasınlar biz bunu yemeyiz.

Kamu binalarına, okula, bankalarına saldıranlar, vatandaşların araçlarını, bindikleri otobüsleri yakanlar.. Bu tür şiddetlerin yaşanmaması için tüm tedbirler alınacaktır. Biz bu şımarıklığa müsamaha gösteremeyiz.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne IŞİD'e ne herhangi bir terör örgütüne en ufak bir yardım etmemiştir. Bunu iddia edenler alçaktırlar, vatan hainidirler. Buradan tüm dünyaya sesleniyorum. Gün birlikte olma günüdür. Devletimiz bütün bu olayları basıtracak ve hesabını soracak güçtedir. Milletimiz bu serserilerin bu vandalların kurduğu öfke tuzağına düşmeyecek. Bu olaylar nedeniyle kürdü türke, türkün de kürde düşman olmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Biz bu ülkede yaradanı yaradandan ötürü severiz.

AYRINTILAR GELİYOR..