Kahramanlık Türk milletinin kanında var olan bir hücre gibidir.Yardımlaşmak zor durumda olan birini kurtarmak bağımlılık gibidir Türker'de. İşte buradan hareketle ortaya çıkarılmış olan Dağ filmleri de bu anlayıştan esinlenerek yaratıcı bir senaryo ve yapım olmuş. Ortaya çıkarılan sahneler milletimizin kuruluşundan bu güne kadar göstermiş olduğu kahramanlık mücadelelerin yansıması gibidir adeta. dağ 2 filmi vatani borcunu yerine getiren iki genç arasında başlayan tanışma ve bunun getirdikleri olarak karşınıza çıkmaktadır. Askerlik mesleğini yaparken bu kutsal ocakta geçen zaman içinde farklı simalara rastlamak mümkündür.

Bu farklılıklar yaşanılan çevre,Sahip olunan yaşam şekilleri ,maddi varlıkların sahip olunma özellikleri olarak daha birçok birbirine benzeşmeyen özelliklerdir. Bazen doğuştan şanslı dünyaya gelmişsinizdir tabi ki bu şanslı olma özelliği kişiden kişiye değişir.Yani zengin doğmuşsunuzdur.Yada yoksul dünyaya gelmişsinizdir. Ama her ikisinde de yaşama hakkına sahipsinizdir herkes gibi. Bu durumda karşınıza çıkacak fırsatlardan da farklı faydalanma imkanına sahip olacaksınız tabi.İşte iki arkadaş arasında da bunun gibi farklıklılar olmasına rağmen askerliğin gereklerinden dolayı aynı şartları paylaşmak zorundalar dır. Aynı yemeği yemek aynı havayı soluyacakları alanı paylaşmaları gerekmektedir. Askerlik böyle bir şeydir. İlk zamanlar durumunuza isyan etseniz de az bir zaman geçtikten sonra hem alışır hem de kabullenirsiniz durumu. dağ 2 izle bu gibi farklılıkların yaşandığı anları birebir görme fırsatı yakala .Sizlere sunmuş olduğumuz 4 kasımda sinemalarda seyredilebilecek heyecan yüklü sahnelerin ön görüntülerinin yaşandığı fragmanları ve tamamı evinizde sinema keyfinde yaşamanıza olanak sağlamaktadır. Öncelikle sayfalarımızda bulup izleyeceğiniz fragmanlar film hakkında ön bilgi almanızı ve hani pastadan bir parmak alırsınızda devamında karşınıza çıkacak tatları da merakla bekler pastanın tamamına sahip olduğunuzda tamamı sizin olsun hiç ara vermeden yemek istersiniz ya işte sunduğumuz fragmanların devamı da aynı duyguları yaşamanıza imkan sağlayacak fırsatlar olmaktadır. Film bir önceki bölümünde yaşananların devamı şeklinde gelişen olayları iki arkadaşın bu yola nasıl girdiklerini ve devamında ortaya çıkan heyecan yüklü askerlik sahnelerini izlemenizi sağlamaktadır. Başta birbirinden hoşlanmayan iki askerin zamanla birbirine alışması ve yaşadıkları kaderin bir tesadüf olmadıklarının bilincine vararak dostlukları ilerlemiştir.

Aslında askere geliş şekilleri bakımından da farklılıklar olması birbirlerine hoşlanmama Sebenlerinin kaynağını oluşturmaktadır. Birisi ailesi zengin ve bedelli gitmesini istemesine rağmen kısa dönem askere gelmiş. Diğeri ise askerliği sevmemesinden dolayı firar suçunu işlemiş olması ve askerliğinin uzamış olması ile bir arada olmak zorunda kalmışlardır. Bu beraberlikleri esnasında çıkan bir görev sonucu birlikte operasyona katılırlar komutanları şehit olur birisinin kulağı koparken diğeri de yaralanır. Fakat bir şekilde tererüstlerin elinden kurtulan iki arkadaş askerlikleri biter ve dönerler. Askerlik aslında herkes tarafından unutulamayan anılarla dolu geçen hayatın bir kesitidir. Her askere giden bir an önce yaşadıkları alandan kurtulmak için gün sayarlar. Onlar için geçen her saniyenin değeri vardır. Fakat asıl gerçekler ise askerlik bittikten sonra anlaşılır.Kurulan dostluklar birbirleri için yaptıkları fedakarlıklar bir arada kaldıkları zaman içinde gelişen dostlukların sevgiye dönüştüğü. İşte filmde de aynı duygular yaşanmakta iki arkadaş askerlikleri bitip kendi yaşama alanlarına döndükten sonra askerlik anlarını özlemeye başlarlar.Ve bir gün meyhanede buluşarak tekrar aynı ortama girmek ve heyecanları tamamını kendi istekleri ile yaşamak isterler. Başvuruları kabul edilir. Asıl olaylar buradan sonra doruk noktaya ulaşmaktadır.

Askerde yaşadıkları olayların tecrübesine dayanarak özel harekat biriminde kendilerine yer bulurlar. Burada gerçekleştirmelerini istenilen görev kuzey ırakta kaçırılan ve terör örgütünün elinde bulunan gazeteci Ceyda Balabanı kurtarmaktır. Bu olayların tamamını kesintisiz tecrübeli oyuncuların Kahramanlık dolu sahnelerini evinizde sinema keyfinde seyredebileceğiniz fırsatları dağ 2 full izle diyerek bulabileceğiniz parçalara ayrılmadan tek parça bölüm olarak önünüze sergilenerek internet ortamından her türlü mobil cihazınızdan veya bilgisayarınızdan ulaşabilme fırsatını sunmaktayız. Alper Çağların yönetmeliğini ve yapımcılığını yaptığı filmi deneyimli oyuncular tüm gerçeği yansıtan sahneleri ustalıkla göz önüne sermektedirler.