Dernek Toplu Sms
Dernek ve vakıflar üyelerine duyuru ve haberleri ulaştırmak için çok fazla şekilde toplu sms yöntemini kullanmaktadır.
Dernek ve vakıflar üyelerine duyuru ve haberleri ulaştırmak için çok fazla şekilde toplu sms yöntemini kullanmaktadır. Özellikle, cenaze, kan ihtiyacı gibi sağlık konularında hızlı bir şekilde duyuru yapa bilmek için toplu sms yöntemi çok önemli bir seçenektir. Derneklere bu yüzden çok daha özel fiyatlar uygulama kararı aldık çünkü bize göre sosyal bir hizmet sunmaktadırlar.
Derneklerin sms konusunda 7/24 hizmet vermekte olan Toplu SMS firmalarını kullanması gerekmektedir. Çünkü çok acil durumlarda hızlı bir şekilde bu hizmeti vermeleri gerekmektedir. Bu nedenle bizlerin hizmeti 7/24’tür ve internet olan her yerden sms atmanıza olanak sağlamaktadır. Ayrıca dernek ve vakıfların mutlaka paket seçeneklerini kullanmalarını tavsiye etmekteyiz. Çünkü alınacak bir 10 binlik paket sınırlı sayıda olan küçük dernekler için uzun süre ihtiyacı karşılayacaktır. Ayrıca toplu sms firması olarak derneklere özel 7/24 hizmeti tarafımızca sağlamaktayız. Yani sms gönderimi için bizleri arayıp mesaj metnini belirtip istediğiniz zaman gönderimi sizler için bizler göndere biliriz.
Dernekler için toplu sms fiyatlarını mutlaka bizleri arayarak talep ediniz sitemizdeki fiyatlara göre daha uygun fiyatlar sizlere sunulacaktır. Ancak burada şunu belirtmek isterizki tamamen yasal olan derneklere bu hizmeti sunmaktayız ve bunun için sizlerden çeşitli belgeler talep etmekteyiz bu konuda bilgilendirme sitemizdeki belgeler sayfasında yer alacaktır. Bu belgeleri tek seferlik sizden talep etmekteyiz daha sonrasında belgeye gerek kalmadan toplu sms hizmetinden çok kolay bir şekilde faydalana bilirsiniz.
Dernek sms konusunda kısaca açıklamalarımız bu şekildedir. Biz dernek toplu sms firması olarak dernek ve vakıflara ticari kazanç düşüncesi çok büyük olmayacak şekilde hizmet vermeyi düşünmekteyiz  ve bu yönde karar aldık. Bizleri tercih ettiğinizde bundan pişmanlık duymamanızı sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Çünkü bizler derneklerden yollanan sms’lerin çoğunun hayatı bir değeri olduğunun bilincindeyiz. Sorularınız olursa bizlere aşağıdaki yorum kısmından ulaşa bilirsiniz. Ve gine yukarıda yazdığımız gibi sitemizdeki fiyatlara bakarak karar vermeyiniz mutlaka bizleri arayınız siz derneklere çok daha uygun fiyatlar sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Toplu sms firması olarak bu konudaki sözlerim bu kadardır.