Osmaniye Belediyesi yeni hizmet binasının açılışı nedeniyle Kapalı Semt Pazarında düzenlenen törende konuşan Bahçeli, 2014 yılına huzursuzluk ve mutsuzluğun damgasını vurduğunu, işsizlik engellenemezken kötü yönetim nedeniyle de ümitlerin kaybolduğunu ileri sürdü.

Ülkenin iyi durumda olmadığını, "kontrol gerilim ustalarının sinsi tezgah ve karanlık kampanya mucitleri"nin 2014'ü karaladığını savunan Bahçeli, şunları söyledi:

"İnsanımızı etnik ve mezhep labirentine almak ve birbirine düşürmek için terör maşaları çaba sarf etmiş, müzakereciler geceyi gündüze katmışlardır. Soğuk savaş şartları altında dünyadaki bloklaşmanın bir başka türü bu defa da ülkemizde oluşmaya yüz Vegabet tutmuştur. Milleti oluşturan alt kültürel öbekler, kendilerini AKP hükumetinin tazyikiyle üst kültür dairesinden izole etme yollarını aramaya başlamışlardır. Çözüm ve barış ismiyle dayatılan ihanet süreciyle birlikte bu zamana kadar çok nadir görülen etnik secere merakı, vatandaşlarımızda uyanmaya başlamış, bunun sonucunda kardeşlik inancı zedelenmiştir. Cumhuriyetimizin temel felsefesi daha cüretkar saldırılara maruz kalmıştır."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Osmaniye'de, belediye tarafından yaptırılacak "Masal Parkı"nın tanıtım merkezini gezdi. Bahçeli, park hakkında Belediye Başkanı Kadir Kara'dan bilgi aldı.