Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te STK temsilcileriyle biraraya geldi. Erdoğan konuşmasında doları bilerek yükseltenlerin ve buradan zengin olmak isteyenlere sert çıktı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Geçmişte Menderes'e, Özal'a, sahabet Erbakan hocamıza aynı oyunu oynadılar. 28 Şubat'ta vakıfların mallarına el koydular. Biz vakıfların haklarını geri verdik.

"BU MİLLETİN 40 MİLYAR DOLARINI CEBE İNDİRDİLER"

Her darbe öncelikle elini vatandaşın cebine elini atar. Bir kitapçık kriziyle bu millet fakirleştirilmiş. 40 milyar dolar birilerinin cebine girdi.

"MİLLETİN EMEĞİNİ PEŞKEŞ ÇEKMEK İSTİYORLAR"

Faizi yüksek tutarak bu milletin emeğini birilerine peşkeş çekmek istiyorlar. Kan tüccarlarının birilerinin maşaları olmuştur.

"BANKACILAR BUNUN BEDELİNİ ÖDERSİNİZ"

Ülkemizin tüm bankacılarına sesleniyorum: İşadamlarımıza yaptığınız uygulamalar size ters dönebilir. Verdiğiniz kredilerde geri çağrılmalar bunun bedelini ödersiniz. Dünyada bir parite krizi yaşatıyorlar.

"DOLAR ALIP ZENGİN OLMAK İSTEYENLER DUVARA TOSLAYACAK"

Adeta dolar zenginleri üretmek istiyorlar. Bir taraftan da Merkez Bankası'nı köşeye sıkıştırmak istiyorlar.

Şu anda Avro 1.1. Buradaki dengesizlikten dolar zengini oluşturmak istiyorlar. Dolar alıp köşeyi döneriz diyenler duvara toslarlar. Dere yatağında akar. Önümüzdeki hafta bunun için bir şeyler yapacağız.