Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle;

Türkiye bu zamana kadar pek çok ekonomik krizi en az hasarla atlatabildiyse bunda Ahilik kültürünün çok büyük payı var. Biz Ahilik geleneğimize sıkı sıkı sahip olarak pek çok krizi atlatabiliriz.

Paranın ayarı ile oynamayacaksın.Geldiğimizden beri bunu yaptılar paranın ayarı ile oynadılar. Paranın yanına 6 sıfır koydular. Biz ne yaptık bu 6 sıfırı attık. Sizler hesap yaparken çılgına dönüyordunuz. Hesap dahi yapamıyordunuz. (Kaynak: Haber7)

Bu ülkede sizler 1 milyon 40 bin esnafsınız. Her esnafı ailesi ile birlikte düşündüğünüzde 5 milyon kişisiniz. 2002'de yüzde 47 ile kredi kullanılırken şimdi gelinen noktada yüzde 4. Kredi limiti 5 iken bugün 150 bin TL'ye çıkartıldı. 1 yıl içinde bu imkandan 63 bin kişi yararlanırken şimdi ise 308 bin kişi bu imkandan yararlanabiliyor.

Faal kooperatif sayısı 402'den 930'a yükselmiş durumda. 1 milyon 17 bin kişi buralardan istifade etmiş durumda. 1 milyon 17 bin kişi 12 yılda tam 40 milyar lira kredi kullanmış durumda.

2023 hedeflerimize göre Türkiye'yi 2-3 kat daha büyütmemiz lazım. Esnafımız güçlü olacakki Türkiye büyüsün. Türkiye'nin 2023 hedefleri için birlik ve uyum içinde hareket etmesi gerekiyor.

Merkez Bankası Lütfetti. Çeyrek puanlık bir indirim yaptı. sahabet Halbuki geçtiğimiz Ocak ayında 5,5 puanlık artış yapmıştı. Gelinen noktada bunun yarısı kadar indirim yapılmadı. Böyle şey olur mu. Bizim Merkez Bankası'nın bağımsızlığına diyeceğimiz bir şey yok. Ama nereye kadar. Milletin menfaatleri söz konusu olduğunda biz de konuşuruz. Bize karşı bağımsızlığını savunuyorsun da başka yerlere mi bağımlılığın var. (Kaynak: Haber7)

Esnafımızın, çalışanımızın vatandaşımızın hakkını korumak benim en başlıca görevimdir. Bu konun takipçisi olmaya ve ikazlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Biz bu günlere istikara ve güven ile geldik. Biz bunları yaptık sende gereğini yapmak zorundasın. Bağımsızlık zırhına sığınarak bize tavır takınma. Merkez Bankası faiz konusunda yanlış yapıyor.

Meclis'te birileri yüzünü kapatıyorsa, birileri mikrofanları kırıyorsa terörün temsilcileri Meclis'e girmiş demektir. Demokratik hak kürsüdedir. Ama onu terörize ediyorlar. Kadın Meclis başkanına ağza alınmayacak sözler sarfediliyor ben bunu lanetliyorum. (Kaynak: Haber7)
Maske, eğer sen terörist değilsen maskesiz dolaş. Erkeğim diyor ne erkeği be sen erkeksen niye etekle geziyorsun. Dürüst olun dürüst. Terörist ama her yola başvuruyorlar. Bununla ilgili bu kanun er ya da geç çıkacak. Biz birilerinin amacını anlıyoruz da ana muhalefet ve muhalefetin ne yapmaya çalıştığını anlamıyoruz.

Musul Başkonsolosluğu basıldığında aylarca hükümetin başının etini yediler. Süleyman Şah Türbesi'ni güvenli bir bölgeye taşıyoruz, bu sefer de ortalığı ayağa kaldırmaya çalışıyorlar. Aylarca bu operasyon üzerinde çalıştık. Bizim Suriye'de 1 m2 kaybedilmiş toprağımız yoktur. Şu anda Eşme köyünde yapılmakta olan düzenleme önceki yerle mukayese edilmeyecek şekilde güvendedir.

ŞAH FIRAT OPERASYONU
Birileri bundan rahatsız oluyor. Eğer onlar rahatsızsa biz doğru yoldayız demektir. YPG ile işbirliği diyorlar hiç alakası yok biz bu tür terör örgütleriyle işbirliği yapacak kadar düşmedik.

(Bahçeli'nin Genelkurmay Başkanı Özel hakkındaki sözlerine) Senin bu ülkede vatan bayrak diye yaptığın en var? Senin hakaret ettiğin Genelkurmay başkanı ve askerleri dağda savaşıyor. 

Kaynak : Haber7