'SEFER GÖREV EMRİ OLANLAR HAZIR OLSUN'

('Reis bizi Afrin'e götür' tezahüratları üzerine)  İnşallah hep beraber gideceğiz. Sefer görev emri olanlar hazır olsunlar. Şu an ihtiyaç yok ama... Yeni bir dirilişin arefesinde bulunuyoruz. Eşrefi mahlukata, insana hakettiği değerle bakmayan hiç kimsenin bizim nezdimizde kıymeti olamaz.

Eğer başkalarının yaptığı bu görüntüleri bir film sahnesi gibi seyredersek aynı şeyin başımıza gelmesi kaçınılmaz olur. Aylan bebekleri kurtarma çabasını sadece bizim askerlerimiz verdi diğerleri sadece seyretti. İstiklalimiz ve istikbalimiz adına verdiğimiz şehitlerimize asla ölü olarak bakmıyoruz. Devamında onları Rabbim doyuruyor. Dolayısıyla onlar bizi izliyor onlar bizi takip ediyor. Diyorlar ya düğüne gider gibi gidiyorlar."

İstiklalimiz ve istikbalimiz adına verdiğimiz şehitlerimize asla ölü olarak bakmıyoruz. Devamında onları Rabbim doyuruyor. Dolayısıyla onlar bizi izliyor onlar bizi takip ediyor. Diyorlar ya düğüne gider gibi gidiyorlar. Bu bir aşk, bu bir inanç Onların diri olduğunu sadece bizim göremediğimizi bildiren Rabbime

Bugün artık halkını tüm hak ve özgürlüklerle kavuşturmuş bir Türkiye var. Bize hala eski Türkiye gözüyle bakanlar yavaş yavaş gerçekleri görmeye başladı. Türkiye yeni bir diriliş süreci yaşıyor. dedi.

kaynakhaber7