Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök daha önceden yazacağını duyurduğu testis yazısına bugünkü köşesinde yer verdi. Özkök, "Erkekliğimi ilk kaybettiğim gün" başlıklı yazısında lisede futbol oynarken testislerine isabet eden topun yaşattıklarını anlattı.

"Parça tesirli bomba hayalarımda patladığı an ilk etkisi şöyle oldu: Önce gözlerim karardı. Sonra o karanlık içinde yıldızlar Maksibet yanıp sönmeye başladı. Bunu da, o güne kadar hayatım boyunca hiç tatmadığım bir ağrı izledi" diyen Özkök, o olaydan sonra "erkekliğimi kaybettim" korkusuyla babasına gittiğini anlattı.

Babasının "göster bakayım" dediğini anlatan Özkök sözlerine şöyle devam etti;

"Tahmin edersiniz, biraz yaşım nedeniyle, daha çok da korku yüzünden iyice küçülen şeyi bulup göstermek çok kolay olmadı.

Babam şöyle bir baktı ve anında teşhis koydu: 'Merak etme hiçbir hasar yok. Gençliğimde futbol oynarken benim de çok başıma geldi.'

Yine de beni rahatlatan şey, babamın bu sözleri değil, ertesi gün bizzat kendi imkanlarımla ve tabii ki elimle yaptığım eksperimental birkaç hareket oldu. Erkekliğimi kaybettiğim gün, yeniden bulduğum gün oldu."