30 Kasım günü merkez Yakutiye ilçesindeki boş bir arazide meydana gelen olayda, uygulama yapan polis ekipleri, saat 17.30 sıralarında park halinde gördükleri otomobilin yanına yaklaşınca şok bir görüntüyle karşılaştı. Otomobilin arka kısmında 49 yaşındaki İ.K. ile 46 yaşındaki E.Ö., oral seks yaparken yakalandı. Biri okul müdürü diğeri plastik doğrama ustası olduğu öğrenilen ikili, emniyetteki ifadelerinde internette tanıştıktan sonra buluşmaya karar verdiklerini anlattılar.

Müdür İ.K. ve E.Ö. hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Hazırlanan iddianamede, olayın mesai bitimi sırasında meydana geldiği, bir liseye yakın oluşu, yaya ve taşıt trafiğinin fazlalığı dikkate alındığında teşhircilik suçunu alenen işledikleri vurgulandı.

2 ’nci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede İ.K. ve E.Ö. hakkında ’hayasızca hareketlerde bulunma ’ suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi. Okul müdürü hakkında da ayrıca idari soruşturma başlatıldı.

Türkiye'nin yoğun siyasi gündemi arasında bu haber dikkatlerden kaçmadı ve özellikle internet gündemine damga vurdu. Bahis Siteleri İnternet ortamında habere birbirinden ilginç, esprili yorumlar geldi.

İşte o yorumlardan bazıları;

-Vernikliyorduk

-tut şunun ucunu döşeyelim abi

-hadi müdürüm bana disiplin cezası ver , ben çok yaramaz bi doğramacıyım

-kaydını aldırıyordur.

-ustam bak bakalım çalıştırabilir misin?

-ovv, ben çalıştırırım ama komple değişmesi lazım müdürüm.

-ustam seslendi uzaktan oğlum al takımları

-hele dadaş hoş musan dolu musan boş musan?

-kaytan bıyıklarımı sürsem nerelerine

-kıtlama ve dadaşlar

-okulun demir doğrama işlerini almaya çalışan ustadır

-kamuyu ilgilendiren, doğramacının okula doğrama işleri yapıp yapmadığı olmalı

-yiğidin harman olduğu yer olan erzurum'da gerçekleşen enteresan olay.